Sims 1 Letöltés

Hogyan töltsd le a komplett Sims 1 játékot?

A Sims 1-et eredetileg építészeti szimulátornak tervezték, a simek pedig a viszonyítás kedvéért jelentek meg benne, de a vártnál sokkal érdekesebbnek bizonyultak, ezért fejleszteni kezdték őket is. Will Wright, a Sims atyja így fektette le a The Sims alapjait, ami szériákon átívelve hódította meg milliók szívét, és így született meg a játékhoz kapcsolódó közösség is.

A Sims 1 ideje azonban lejárt, a stafétát átadta az utódoknak. Kereskedelmi forgalomban már nem kapható, és szinte lehetetlen legális formában hozzájutni, pedig sokan nosztalgiáznának újra, vagy próbálnák ki egy kis retro élményre várva életükben először. Mivel az oldalon tartózkodunk az illegális témáktól, hosszú ideig gondolkodtunk, hogyan oldjuk fel ezt a helyzetet, és végül úgy gondoltunk, megérdemel az első széria még egy kis figyelmet.

A Sims 1 – a Sims 2-höz hasonlóan – ma abandonware programnak minősül, ami azt jelenti, bár a jogok a gyártónál vannak (és maradnak is még évtizedekig), az EA-nak már nem származik anyagi haszna az eladásból, nem viseli gondját a játéknak, és nem lép fel a másolt példányok terjesztése ellen. Joggal feltételezhetjük, hogy a cég már az új verziókra szeretne koncentrálni. Mivel a Sims 1 számos retro játék letöltő oldalon megtalálható, úgy döntöttünk, ameddig az EA nem nyilvánítja ki nemtetszését, segítséget nyújtunk azoknak, akik szeretnék kipróbálni ezt a szériát is – akár első simses élményként, akár az újabb Sims verziók rajongójaként.

Komplett Sims 1 letöltés és telepítési útmutató