Sims 1 Játéktipp

The Sims Vacation – Napfényes tengerpart

Simjeimnek elege lett a fagyos éjszakákból, a csöndes erdei kempingekből, úgy döntöttek, hogy a családbarát napfényes tengerpart felé veszik az irányt. Ez az On Holiday kiegészítő harmadik témája.

46 Lagoon Moon Road – Reclaimed Public Beach

A három telek közül ez az egyetlen, ahol Simjeim nem éjszakázhatnak. Egy szép napos délutánt viszont szívesen eltölthetnek. Néhány vidámparki elemmel gazdagított telken röplabdázni, valamint a stégről a tengerben horgászni is lehetséges.

A kölcsönző a szokott dolgokat kínálja, a piknikkosarat, fémdetektort, röplabdát, horgászfelszerelést. Az egyedüli újdonság a homokvár építési engedélye. A hóemberhez hasonlóan, Simjeimnek itt is mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk ahhoz, ha egy homokvárat szeretnének alkotni.

Nem csak téli ruhákkal egészítheted ki kedvenceid ruhatárát. A férfiaknak ajánlom a párducmintás retro-nadrágot, a barnára sült hölgyeknek pedig jól áll a csini lila fürdőruci.

Új játékban csillogtathatják meg Simjeim koncentrálási képességüket és gyorsaságukat. A “Csapd le Willy-t” egy nagyon népszerű játék, ráadásul a harc pontokért megy (erről majd egy másik tippben). A játék lényege, hogy a kockák közül feljövö Will Wright-ot minél hamarabb kupán kell vágni. Bármilyen hívogató is, ez a Simek szórakoztatására készült, bármennyire is szeretnéd, sajnos ezt Te NEM próbálhatod ki.

Néhány szót még a homokvár-építéshez. Miután 35 simoleont kifizették Simjeim, a tengerparton egy nagy halom homokot találnak. Ebből kell nekik nagyot alkotniuk.

Mitch rájött, felesége nélkül bizony nehezen boldogulna, ezért közös erővel vágnak neki a nagy kalandnak.

Miután elkészültek, elégedetten álltak fel a homokból. Mivel a nagy munkában nagyon elfáradtak, úgy döntöttek, átmennek egy másik helyszínre, a remekművet pedig itt hagyják. Csak a hölgy a háttérben bele ne üljön!

47. Lagoon Moon Road – Sunset Beach

Ez az aprócska telek remek pihenőhelynek ígérkezik. Az úszómedence is nagyon csábítóan néz ki.

A kölcsönzőben tudjuk itt is a sátrat bérelni az erdei kempinghez hasonlóan 79 simoleonért. Piknikkosár, fémdetektor, röplabda, horgászbot itt is bérelhető. A telken lehetőség van még homokvár építésére is, ezt is itt kell fizetni.

A Simek igazán élvezik a vízicsúszdát.

Persze, hiba bármikor becsúszhat…

48 Lagoon Moon Road – Palazzo Palms Hotel

Ebben a kétszintes luxusparadicsomban mindenki megtalálja a kedvére való szórakozási lehetőséget. Bérelni itt semmit sem lehet, a hatalmas szobákért a portán lehet fizetni.

Ez a jakuzzi romantikázásra nem alkalmas, ha a szomszédok is benne ülnek… Ismerkedéshez azonban teljesen megfelel.

 

A tippet és a képeket Teteci készítette (My Sims Tipptár)