Sims 1 Játéktipp

The Sims Vacation – Erdei kemping

Az On Holiday kiegészítő új szomszédságának második témája az erdőről szól. Bevallom, ez a havas telkek után hatalmas nagy csalódás volt számomra. Mintha elfogytak volna az ötletek…

43 Lagoon Moon Road – Bear Essentials Lodge

A három telek közül nekem ez a kedvencem. Szeretem, ha Simjeim szabadidejét van mivel lekötnöm. Ennek a típusnak ez a “hoteles telke”, tehát nem kell emberkéimnek a földön aludnia.

A kölcsönzőben piknikkosarat, fémdetektort, íjászathoz szükséges eszközöket és pecabotot is lehet kapni. Újdonság a röplabda 20 simoleonért.

Az erdős telkek nagy kedvence a vizeslufi dobálás. Remek szórakozást nyújt. Persze a feleség először aggódott a a férjétől kapott új, márkás ruhája miatt, de az gyorsan megnyugtatta: “Drágám, bevallom, nem került sokba. A H-t és az M-et én varrtam bele!”

Több se kellett az asszonynak, telibetalálta párját. Nemsokára egy csomó gyerek is csatlakozott hozzájuk.

Estére már ki is békültek, és a helyi jakuzziban múlatták az időt.

44. Lagoon Moon Road – Ranger’s Ranch Campground

Ez is egy jó kis hely, de itt már a sátrak is megjelennek. Persze ennek megvan a maga romantikája. Robin Hood-hoz hasonlóan gyakorolhatjuk az íjászatot, ha nincs túl hideg, egy kis vizeslufi verseny is belefér. Horgászni itt is lehet, ha pedig korog a gyomor, a grillt lehet használni.

A kölcsönzőben a szokásosat lehet kibérelni. A sátorban töltendő éjszakáért itt kell fizetni, ez 79 simoleon lesz.

45 Lagoon Moon Road – Wren’s Fens National Park

Azt suttogják, hogy itt a legjobb a kapás. Simjeim is eljöttek ide, de bérelni nem lehetett horgászbotot, átsétáltak a hídon és hazamentek. A pletykáknak többé nem hisznek.

A kölcsönzőben természetesen piknikkosarat, fémdetektort és sátrat lehet bérelni.

 

A tippet és a képeket Teteci készítette (My Sims Tipptár)