Sims 1 Játéktipp

The Sims Makin’ Magic – Kihívások

A varázslatokhoz, mágikus kristályokhoz vannak olyan különleges hozzávalók is, amelyeket nem lehet megvásárolni. Ezek csak sikeres küldetések árán szerezhetőek meg, hogy melyiket ajándékozza neked az árus, az véletlenszerű. Azon a telken, melyen elvállaltad, mindig elvégezhető. Ha távozol a területről a feladat is kudarcba fullad. Ha úgy érzed, mehetsz a jutalmadért, akkor kattints az árusra, majd válaszd a “Talk to…” interakciót.

Küldetésfajták:

Álomköd irtás: Amint elfogadod a küldetést a telken máris ködfoltok jelennek meg, amiktől az arra járók szép sorban elájulnak. Ezek szaporodnak illetve eltűnnek és teleportálnak is, így gyorsnak kell lenned. A feladatod, hogy minden ködfoltot eltüntess. Addig varázsolj egyesével rájuk, amíg egy sem marad!

Varázsgomba vadászat: A telken rögtön sárgás színű gombák jelennek meg elszórva. A feladatod, hogy többet érints meg, mint az üzletvezető. Vicky-nél még nagyon könnyű, mivel ő szép nyugisan sétálgat, Todd már futásnak ered, Mora pedig teleportációt használ, így vele már nehezebben tudsz elbánni.

Tárgykereső: Van, hogy az üzletvezető elveszít néhány számára fontos holmit. Ilyenkor az a feladatot, hogy kérdezz körül egy kicsit, hátha valaki tud segíteni. Válaszd az “Ask about item” parancsot a kérdőre vonáshoz. Egy idő után megtalálod a simet akinél van, és boldogan vissza is adja neked némi Simoleon fejében.

Kézbesítő: Megesik néha az üzletvezetővel, hogy túl elfoglalt és nem tudja kiszállítani a simnek a megrendelt terméket. Ilyenkor jössz a képbe te, megbízik benned, hogy te talán segítesz neki. Elmondja az illető nevét, valamint gondolatbuborékban is láthatod a fejét, miután elfogadtad a küldetést. Keresd meg az adott személyt és az “Ask about item” paranccsal add oda neki a terméket.

Sírkirakó fejében: A 94: Vernon’s Vault területen megesik, hogy Vicky azt szeretné, oldj meg neki egy rejtvényt. A feladatod az, hogy a telken található sírkirakót megnyerd, amiben a cél az, hogy az összes sír a föld felett legyen.

Párbaj: A 93: Spooktantar Spot területen megesik, hogy Vicky csak akkor adja neked oda az összetevőt, ha legyőzöd őt egy párbajban. Ilyenkor hívd ki a vámpírt a párbaj sziklán és győzd le. Bővebben lásd a Varázspárbajok tippben.

Felvidító: Van mikor az üzlettulajdonos és a vevő közt nézeteltérés lesz, majd a vásárló mérgesen távozik. Ez ugye egy boltnak se jó reklám, ezért ha ebbe a küldetésbe csöppensz, a dolgod az, hogy felvidítsd egy kicsit az adott simet, akinek nevét elmondja a tulajdonos, arcát pedig látni fogod egy gondolatbuborékban.

 

A tippet Gábor3 készítette (My Sims Tipptár)