Sims 1 Játéktipp

The Sims Hot Date – Nem játszható karakterek

A kiegészítővel nemcsak érdekes helyszínek, hanem különleges karakterek is kerültek bele a játékba.

Szolgáltatások

1. Maitre’d

Az étterem vezetője. Az előkelőbb helyeken találkozhatsz csak vele. Háromféle étel közül lehet rendelni nála: az A La Carte 50, Prix Fixe 100 és a Gourmondo 150 simoleonba kerül. Az első csak a főfogást tartalmazza, a másodikhoz már előételt is kap Simed, a harmadikhoz még desszert is jár.

2. Pincér (Waiter)

 

Két típusa létezik. Az első a Maitre’d mellett szorgoskodik. A második pedig egyszemélyben látja el a bisztrókban a Maitre’d és a pincér feladatát. A pódiumra kattintva itt is háromféle ételhez juthat hozzá Simed, de ezek olcsóbbak és kevésbé hatásosak. A Sim Saver 40, a Daily Special 65, míg a Gut Buster 90 simoleonba kerül. Ezek, hasonlóan az előkelő helyen kapható ételekhez egy-, két-, illetve háromfogásosak.

3. The Minstrel

Zenész. Ha a telken zongora található, akkor egy nő leül mellé, és zongorázik. Vele semmilyen interakcióba nem lehet kerülni. A gitáros férfival már igen. Kérhetsz tőle egy dalt (Requested a song) vagy 5 simoleonért borravalót adhatsz neki (Tip).

4. Séf

Ő főzi a finomabbnál finomabb fogásokat az étteremben. Ettől függetlenül semmilyen kapcsolatot nem lehet vele kialakítani.

5. Busboy

Mosogatófiú. Ő szedi le az asztalokról az üres tányérokat, és ő mosogatja el őket. Mivel rengeteg a munkája, nem ér rá Simjeiddel társalogni. Így vele sem kerülhetnek kapcsolatba

6. Bartender

Csapos. Ha egy telken Bár található, ő készíti el a finom koktélokat. Három árkategória van itt is, 10-30 simoleon között rendelhetsz.

7. Barmaid

Felszolgálólány. Bárban kétféleképpen rendelhetsz, vagy a bárpultra kattintva, vagy – miután leültél egy asztalhoz – a felszolgálólányra kattintva.

8. Janitor

Sonja, a takarítónő. Minden Downtown telket ő tart tisztán.

Egyéb

1. Cashier

Pénztáros. Többféle ruhában is megtalálható. Nála lehet fizetni a megvásárolt tárgyakat, pl. virágot, újságot. A második képen a fagyis pult eladója látható.

2. Rental Shock Attendant

Parkokban találod meg a kölcsönzőnél. Nála veheted meg a haleledelt, a piknik kosarat, illetve a kishajót.

3. Mrs. Crumplebottom

A táskás hölgy. Férje, Robert halála óta keseríti meg a szerelmesek életét. A Sims 2-ből már jól ismert figura. A családfákat és a Sims 2-t tanulmányozva, nagy valószínűséggel nem ő a Sims 3-ban szereplő Agnes Crumplebottom.

A tippet és a képeket Teteci készítette (My Sims Tipptár)