Sims 1 Játéktipp

The Sims Hot Date – Downtown

A Hot Date kiegészítő első tippje az új szomszédságról szól. A kiegészítő megjelenésével már nemcsak új lakónegyedek érhetők el, hanem egy eddig ismeretlen szomszédság is, a közösségi területek. A lemez feltelepítése után új gomb jelenik meg a nyitóképernyő felső részén.

Amennyiben szeretnéd megismerni a szomszédságot, csak rá kell kattintanod a gombra, és néhány pillanat múlva már be is töltődik. 10 új telek vár arra, hogy valaki felfedezze rejtett lehetőségeit. Mind más és más, különleges hangulatú, ezért érdemes egyenként beszélni róluk.

21 Wright Way – Hedman’s Hideway

Ezen a telken egy hangulatos éttermet találsz. Simed szívesen hívja meg ide párját egy vacsorára, de ha csupán kávézni van idejük, arra is van lehetőség. Ha a randi esetleg balul sülne el, a helyi játékkaszinó gondoskodik arról, hogy gyorsan leapassza Simed bánatát… és persze pénztárcája tartalmát.

22. Wright Way – Cory’s Place

A gyönyörű parkhoz egy szabadtéri étterem is tartozik. A telek jobb oldalán található kölcsönzőben haleledelt is lehet kapni, így a halastóban lubickáló halak sem maradnak majd éhesek. A kölcsönzőben még hajót és piknik kosarat is lehet bérelni, a hajót szintén a halastóban tudod használni. Ez egy távirányítós kishajó, amellyel simed remekül szórakozhat, és más Simekkel is kapcsolatba kerülhet egy jó kis verseny keretében.

23. Wright Way

Ez a telek szinte teljesen üres. Csak a kölcsönzős kabin és a mellékhelyiség találhatók itt. Halastó híján csak piknik kosarat lehet bérelni. Alakítsd kedvedre a hatalmas területet!

24. Main Street – Wrensday’s

Ez egy igazi bevásárlóközpont. Simed kedvesének a virágosnál rózsákat vehet (sárga 50 simoleont, vörös 200), az ékszerstandnál gyémántgyűrűt (1000 simoleon) vagy nyakláncot (500 simoleon), az újságosnál pedig válogathatsz, 3 és 7 simoleon között kaphatóak a magazinok. A butikban 149 simoleonért új ruhát vehet magának. Ha elfárad, használhatja a relaxációs szobát kellemes, megnyugtató zenével, amennyiben éhes, a parkos részen megebédelhet, illetve az emeleten egy kellemes kávézóban fogyaszthatja el feketéjét.

25. Main Street – Solana Towne Center

Tökéletes hely arra, hogy Simed egy szabadnapját eltöltse (és persze a pénzét elköltse). Egy gyönyörű kert tárul a szemünk elé, mikor a telekre lépünk. A régi időket idéző bisztrótól, valamint a jégkrémes standtól válik igazán bájossá az egész. Az ajándékboltban újságot vásárolhatunk, illetve plüssmacit 200-ért, de a gyerekek szerintem leginkább a 150 simoleonba kerülő Sims játéknak fognak a legjobban örülni.

26. Main Street – Landgraab Mall

Igazi “nőcis” hely. Édesség- ésl (nyalóka 25-ért, csoki 100-ért), ajándékbolttal, fagyizóval, tiki-hangulatú bisztróval. Természetesen a butikok tömve vannak ruhákkal, és a bevásárlás végén még egy csokor virággal is meglephetjük magunkat.

27. Main Street – Old Farm Square

Ha az előzőre azt mondtam, eléggé “nőcis”, akkor nyugodtan állíthatom, ezt a helyet férfiaknak találták ki. Igazi “farmhangulatú” telek, ahol a férfiak különböző ügyességi próbákat tehetnek. Ajánlom a rodeóbika-lovaglást, de a táncparketthez is szükség van a férfiak tehetségére. A bárban jöhet néhány sör (na jó, itt Party Punch-nak hívják), a bisztróban enni is lehet. Ha egy kissé túl jól sikerül a buli, a virágosnál engesztelésképpen még egy csokrot is vehetnek.

28. Main Street – Barrett’s Board Walk

Bár a Sims 1-ben a Simek nem úszkálhatnak a tengerben, azért legalább a tengerparti hangulatot elhozták nekik. Ezen a telken lehetőség van a medencében pancsikolni. A melegben jót tesz egy kis hűsítő ital, amelyet az emeleten lévő bárban lehet megkapni. A földszinten még fagyizó is található, valamint az éhes Simek hot dog-ot, hamburgert és pizzát is vehetnek, valamint az ajándékboltban plüssmacit és Sims játékot. A butikban pedig fürdőruha kapható 49 simoleonért. A tengerparthoz hozzátartozik az éjszakai buli is, az emeleten táncparkett várja a vállalkozó szellemű Simeket.

29. Main Street – SimCity Beach

Ezen tengerparti telken is találunk butikot fürdőruha- és ajándékvásárlási lehetőséggel. A hot dog-os standnál 15 simoleonért jóllakhatunk, vagy a grillezőnél készíthetünk magunknak, családunknak valamit finomat. A kölcsönzőben haleledelt vehetünk a közeli halastóhoz. A pihenni vágyókat nyugágy várja, az emeleten pedig frissítővel szolgálhatunk.

30. Main Street – Crumplebottom Memorial Park

Ha egy kis nyugalomra vágyik Simünk, távol a város zajától. A kölcsönzőnél hajót és piknikkosarat lehet bérelni, illetve a halaknak eledelt vásárolni. Ha a halak már jóllaktak, ideje gondoskodni a Simről is, a grillezőnél néhány perc alatt ínycsiklandozó ételt tud készíteni.

A tippet és a képeket Teteci készítette (My Sims Tipptár)