Simpercek

Vivaland – Új többjátékos életszimulátor játékot jelentettek be

Mint tudjátok, gőzerővel dolgoznak a hamarosan megjelenő életszimulátor játékon, a Paraliveson, emellett az évek során számos különböző játék bukkant fel, amelyek célja az volt, hogy az általunk ismert és szeretett játékokat új, friss csavarral dobják fel. Mint sokan tudjuk, hogy a The Sims franchise továbbra is élen jár az életszimulátor játékok terén. Nemrég egy új többjátékos életszimulátor játékkal jelentkezett a Vivaland.

Bár nem minden fejlesztés alatt álló játék jut el a tényleges megjelenésig, nemrég a Paralives nevű játék vált ismertté a közösségen belül. Ott volt a Project Vie is, de erről már nem beszélünk. Most egy új életszimulátor játék kezd némi figyelmet kapni. Ez a legújabb, fejlesztés alatt álló életszimulátor játék, ami a Vivaland névre hallgat.

A Vivalandot az első olyan szimulációs játékként jellemezték, amely a kezdetektől fogva a többjátékos módot szem előtt tartva készült. A Vivaland minden egyes háztartását a világ minden tájáról érkező játékosok irányítják.

Jellemzők

  • Többjátékos mód akár nyolc játékos számára
  • Egyedi Viva karakterek
  • Fedezd fel és alkoss saját történetet Vivalandban
  • Tervezd meg álmaid otthonát erőteljes testreszabási eszközökkel és funkciókkal

Egyedi karakterek létrehozása – A különböző virtuális emberek (mi Viváknak hívjuk őket) személyre szabhatók. Hozd létre a megjelenésüket, ruházati stílusukat, sőt egyedi személyiségjegyeiket és életcéljaikat is!

Tapasztald meg az életet Vivalandban – Váltsd hobbidat gyümölcsöző karrierré íróként, művészként vagy kertészként. Fedezd fel az egyedi kapcsolatok széles skáláját, kötődj a hobbidhoz egy barát vagy egy mentor segítségével. Találd meg az igazi szerelmet, vagy szerezz magadnak egy ellenséget! Hozz létre családot, hogy generációkat nevelj, bulizz, szocializálódj, fejleszd képességeidet és még sok minden mást! Rengeteg szabadságod lesz, hogy szimuláld álmaid történetét!

Építsd meg álmaid házát és világait – Tervezd meg otthonodat barátaiddal együtt valós idejű többjátékos módban, változtasd meg a tárgyak színét, használd a hangulattábla funkciót és felejtsd el örökre a rácsot! Az erőteljes testreszabási funkcióknak köszönhetően építésznek vagy belsőépítésznek érezheted magad, aki életre kelti a képzeletét!

Fejleszd képességeidet, találd meg a hivatásodat – Ahogy a tipegőkből a felnőtt Vivává válsz, fejlesztheted a képességeidet, és megtalálhatod Viva kedvenc hobbiját, például a festést, az írást, a kertészkedést, a főzést, a hangszerjátékot, a tárgyak javítását és még sok mást. Még az is lehet, hogy útközben felfedezed egyedi tehetségét. Ahogy haladsz előre, új főzési és kézműves recepteket tanulhatsz meg, új akciókat oldhatsz fel a felfedezéshez, és új tárgyakat fedezhetsz fel a játékban.

De hogy néz ki a többjátékos életszimulátor játék? Hogyan működik? Hidd el, nekünk is sok kérdésünk van! Tekintsd meg a Vivaland csapatának legfrissebb videóját, hogy közelebbről vegyük pár dolgot, hogyan is néz ki a játék többjátékos aspektusa.

Mit tudunk még Vivalandról?

A csapat nem fedte fel a Vivaland összes funkcióját és eszközét. Itt van még néhány dolog, amit a két Youtube videóból szúrtunk ki:

  • Minden tárgy szabad elhelyezése
  • Zökkenőmentes és gördülökény építés
  • Mélyreható tárgy menü
  • Színkerék
  • Egyszerre több játékos is dolgozhat ugyanabban a szobában
  • A játék az Unreal Engine segítségével készült

Úgy tűnik, hogy a Vivaland fejlesztése még korai szakaszban van, és érdekes lesz látni, hogyan fejlődik a játék az elkövetkező hónapokban. A Vivaland megjelenését 2023-ra tervezik. Ha azonban többet szeretnél megtudni a Vivalandról, kövesd az alábbi linkeket!

Hivatalos oldal
Steam
Patreon
YouTube
Twitter
TikTok

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.