Simpercek

Újabb két szett érkezik a Sims 4-hez

Az EA és a Maxis két új Sims 4 szettet jelentett be: Grunge Revival (Grunge újjászületés) és Book Nook (Könyvsarok). Ha nem tudnád, a Sims csapat az ütemterv lelepzésében bejelentette, hogy áprilistól júniusig négy szett fog megjelenni. Eddig már megjelent a Greenhouse Haven és Basement Treasures szett, ezután két új szett következik, amelyekre nem sokáig kell várnunk. Lássunk hozzá!

Sims 4 Grunge Revival (Grunge újjászületés) – CAS elemek

Fedezd fel az engedetlen stílusokat, és alakítsd őket a sajátoddá a Sims 4 Grunge Revival szett segítségével! Legyen szó egy régi zenekari pólóról vagy egy bő kapucnis pulóver viseléséről a turiból, ez a szett arról szól, hogy új energiát és merész szándékot vigyél a mindennapi megjelenésedbe.

Az illeszkedésben rejlik – Akár találtak ezek a ruhák, akár levetettek, ezek a laza sziluettek és kifakult farmernadrágok most a tieid, hogy minden testalkat számára új stílusokat alkoss.

Fogadd el a csiszolatlanokat – Kérdőjelezd meg az elvárásokat egy olyan ruhatárral, amely a könnyed, magabiztos illeszkedéssel való kísérletezésről szól.

Ez a szett összesen huszonöt elemet tartalmaz női és férfi (tinédszerkortól időskorig) simek számára.

Sims 4 Book Nook (Könyvsarok) – Építés elemek

Pihenj egy plüss, hangulatos helyen, és merülj el egy jó történetben a Sims 4 Book Nook szett segítségével! Teremtsd meg a tökéletes helyet, ahol egy hosszú nap után összegömbölyödhetsz, vagy élvezheted a napsütéses délutánokat! Tervezd meg a simed könyvkuckóját, hogy az legyen a kedvenc helye a házban!

Az olvasó menedékhelye – Rendezd be az egymásba rakható könyvespolcokat és a dekorációt úgy, hogy az megfeleljen a simed stílusának, legyen egy fényárban úszó ablakpárkány vagy egy hangulatos búvóhely a sarokban.

Kényelmes és meghitt – Merülj el egy jó könyvben és nyúlj el egy kényelmes kanapén! Ez a szett plüss ülőhelyet tartalmaz puha, pihentető kiemelkedésekkel, amelyek segítenek a simednek a kikapcsolódásban.

A Sims 4 Book Nook szett összesen huszonöt elemet tartalmaz. Ezt a szettet az teszi olyan érdekessé, hogy modulárisan egymásra helyezhetjük és kombinálhatjuk a könyvespolcos bútorokat.

Mindkét szettel 2023. június 1-jétől játszhatunk majd a PC-n, Macen és konzolokon, és egyenként 4,99 dollárba fognak kerülni.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments