Simpercek

Új szett érkezik a Sims 4-hez

A Sims csapat bejelentette a Sims 4 Industrial Loft Szettet vagyis Ipari tetőtér a következő szett témája, ami csütörtökön érkezik a játékhoz. Mellé adtak egy leírást az új csomagról.

Öleld magadhoz az újrahasznosított építészeti dizájnt a Sims 4 Industrial Loft Szett segítségével, amelyet a New York-i Brooklyn átalakított raktárházai ihlettek. A túlméretezett ablakok, a szabadon hagyott vasalatok és a robosztus darabok kiemelik nyers anyagok és a befejezetlen részletek szépségét.

Kortársak kurátora – A divatos fa- és acélkeretek súlyt és karaktert kölcsönöznek ennek a bútorgyűjteménynek, ami megnyugtató, meleg esztétikát ad. Olyan apróbb jellemzők, mint az éles szögek, a kerekek és a hálós elemek rendezetten keverednek és illeszkednek egymáshoz.

Tüntesd ki az elemeket – A fémes szellőzőnyílások, csövek és a világítótestek a történelmi benyomást keltenek, amely összeolvad a modernitással. Hozd ki a legtöbbet a térből toló kétszárnyú ajtókkal és nagy ablakokkal, amelyek fénnyel töltik meg a helyet.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.