Simpercek

Új javítócsomag érkezett!

Kevesebb, mint egy hetet kell aludnunk a Sims 4 Tiny Living cuccok megjelenéséig. A mai frissítés előkészített pár dolgot az érkezésére, emellett rengeteg javítás is került bele.

A frissítés két új interakciót is tartalmaz, amelyek az ágyhoz kapcsolódnak. Megfelelő szintű Handiness jártassággal (6. és 8. szint) feloldhatóvá válik a Massage Controls (Masszázsvezérlők) lehetőség, ami gyorsítja az energia töltődését Alvás és Szundizás közben, valamint a Mattress Firmness (Matrac szilárdság) opció, amivel a matrac kényelmesebbé tehető a nyugodtabb alvás és pozitív hangulatú ébredés érdekében.

A korábban dekorációs elemként létező könyvtömb mostantól könyvespolcként funkciónál.

A PS4/Xbox felhasználók mostantól kezükbe vehetik a Galériát, aminek az eléréséhez nem szükséges PS Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen elérhető a konzolosok számára, ha PlayStation Network / Xbox Live fiókjukat összekapcsolják az EA fiókkal.

A javításokról itt olvashattok angolul.

Ne felejtsd el kivenni az egyedi tartalmakat a játékból, mielőtt frissítenéd!

Erősen ajánlott törölni a gyorsítótárat a frissítés után.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.