Simpercek

Új javítócsomag érkezett a Sims 4-hez

Az 1.52.100.1020 (vagy Mac rendszeren 1.52.100.1220) frissítés újdonságai:

  • Megérkezett a random személyiségjegy funkció, amivel mostantól véletlenszerű jellemzőket adhatunk a simeknek és állatoknak.
  • A Pride hónap alkalmából minden korcsoportot megajándékoztak pár ruhával, és a különböző nemi irányultságok zászlói is bekerültek a tárgyak közé.
  • Már az Island Living kiegészítő megérkezése előtt is használhatnak a simek napozóágyat, sőt, betehetjük az eszköztárba is, hogy magukkal vigyék a strandra.
  • Az alapjátékkal érkezett ajtók új színeket kaptak, és egy olyan ajtó is érkezett, amelyen keresztül a simek nemtől függetlenül tudnak belépni a fürdőszobába.
  • Megjelent egy új tárgycsoport (Ceiling Objects Build), amely mostantól a füst- és páraelszívót valamint a mennyezeti ventilátort tartalmazza, ami nem csak hűteni képes, hanem a nedves simeket is megszárítja.
  • A házakat már cölöpökön álló alapra is építhetjük.
  • Új telektípusok érkeztek, ezek közül a Clothing Optional lehetővé teszi, hogy a simek meztelenül is mutatkozzanak rajta, az Off-the-grid pedig elektromos és vízhálózat nélküli telekre utal.
  •  A frissítés után a simek bemerészkedhetnek a tengerbe, továbbá a medencében is tudnak háton lebegni. Úszás közben új „izgalmak” várnak rájuk, például görcs, vagy a ruháik elvesztése. Az úszás növeli a fitness jártasságot is.
  • Új, halászattal kapcsolatos interakciók érkeztek, valamint részmunkaidős állások, amelyek nem csak tinik számára érhetők el. A sim mostantól akár két munkát is vállalhat egyszerre, és váltogathat közöttük.

A javításokról bővebben itt olvashattok.

Ne felejtsd el kivenni az egyedi tartalmakat a játékból, mielőtt frissítenéd!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

8 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Niki
Niki
4 évvel ezelőtt

De jó ez a frissítés 🙂 Melyik vízbe tudnak úszni a simek ha még nincs meg az Island kiegem? Melyik városrészben? Köszönöm a választ 🙂

Niki
Niki
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Matt

Értem 🙂 Màr nemsokàra nekem is meglesz az islandos kieg 🙂 köszönöm a gyors választ Matt. 🙂 😀

Eszty Tomlinson
4 évvel ezelőtt

Szia!
Mit kell tennem akkor, ha véletlenül úgy frissítettem a játékot, hogy előtte nem vettem ki az egyedi tartalmakat?
Elindítom a játékot és megáll a Sims4 feliratnál.
Válaszodat előre is köszönöm

Eszty Tomlinson
4 évvel ezelőtt
Válasz neki:  Matt

Köszönöm szépen