Simpercek

Új információk a Sims 4 Simtimates Collection és a Sims 4 Bathroom Clutter szettről

Nemrég megtudtuk, hogy január 19-én, azaz holnap érkezik a Bathroom Clutter és a Simtimates Collection szett. A legutóbbi Sims 4 frissítéssel néhány új információ látott napvilágot a közelgő szettekkel kapcsolatban. Felfedték a hivatalos jellemzőket, leírásokat és még a két szettben található CAS/tárgyak teljes listáját is.

Sims 4 Simtimates Collection szett

Teremtsd meg a hangulatot a Sims 4 Simtimates Collection (Simtimates kollekció) szett szórakoztató és kacéran lenge ruhadarabjaival! A simjeid az “etyét” az etyepetyébe teszik a bájos, csipkés, pántos és minden testalkatra illő sziluettekkel. A mai divattrendek által inspirált hálószobai stílusokkal magabiztosabbá teheted simjeid gardróbját.

Ropogósan a hálószobai kifutóról – Frissítsd simjeid bensőséges ruhatárát az aktuális anyag-, szín- és mintatrendeken alapuló divatokkal! A csipkés egyrészes ruhák, a különféle fehérnemű stílusok és a játékos, mintás boxerek segítségével simjeid hálószobája olyan lesz, mintha kifutó lenne.

Intim, de nem exkluzív – Hogy bizalmat ébresszünk minden simben, a MeUndiesszel együttműködve olyan stílusokat hozzunk létre, amelyek jól állnak a különböző testtípusoknak. Ez a kollekció segít minden simnek, hogy merésznek, kacérnak és bájosnak tűnjön a hálószobában.

Simszerkesztés elemei

Sims 4 Bathroom Clutter szett

Fogadd el a mindennapi élet rendetlenségét, vagy hozz létre egy rendezett oázist a Sims 4 Bathroom Clutter (Fürdőszobai rendetlenség) szett segítségével!

Akár a pulton akarod hagyni a sminkeket és a fésűket szétszórva, akár további fiókokat adsz a simeknek, hogy rendben tartsák őket, a választás a tiéd ebben a gyűjteményben, amely minden korosztály számára kínál fürdőszobai dekorációt.

Egy családi szoba – Ebben a szettben mindenkinek van valami, a gyerekeknek szánt aranyos falmatricáktól kezdve a nagymama műfogsoráig. Készíts valósághű képet egy családról, apró figyelmességek hozzáadásával minden korosztály számára!

Személyre szabott személyes tér – Alakítsd át simed fürdőszobáját egy elegáns menedékké, ahová elmenekülhet az élet zűrzavara elől, vagy hagyd, hogy a zűrzavar átterjedjen erre a térre is! Ezzel a szettel olyan helyiségeket hozhatsz létre, amelyek különböző simek személyiségét tükrözik.

Építés mód tárgyai

A legfrissebb építési szett több új rendetlenséget tartalmazó tárgyból áll. Az Everyday Clutter (Mindennapi zűrzavar) szetthez hasonlóan ez is véletlenszerű, használhatatlan dekorációs tárgyakra fókuszál, amelyeket a fürdőszobádban helyezhetsz el.

SimGuruAsh, a Sims 4 producere új betekintést osztott meg a Bathroom Clutter szettben érkező tárgyakról.

Egy másik kép az új vécépapír gurigát faliképként mutatja be. A Sims csapat megerősítette, hogy az új vécépapír mindkét irányba megy.

Villanykapcsolók jönnek a Sims 4 alapjátékhoz

Észrevetted a villanykapcsolót az alulról második képen? Az új szettel kiegészülnek a villanykapcsolók is. A fejlesztő megerősítette, hogy lesz egy új villanykapcsoló az alapjátékhoz és egy olyan, amely Bathroom Clutter szetthez jár. Sajnos ezek csak díszek, és egyelőre nincsenek a tárgyhoz kapcsolt fényfunkciók.

A két szett magyar idő szerint 2023. január 19-én 19 órakor jelenik meg.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments