Simpercek

Új fejlemények a következő generációs Simsről

A Behind The Sims eseményen egy rövid interjút készítettek, amelyben Grant Rodiek, a Project Rene producere elárult néhány érdekességet a készülő játékról. Egyelőre nem sokat lehet tudni, de a mai napvilágot látott információk sok rajongót meglephetnek.

Okostelefon verzió

Megtudtuk, hogy a játék PC-n és okostelefonokon is játszható lesz. A játékosok a kívánt pillanatban megállíthatják a játékot, és kimozdulhatnak a szobából, például egy parkba, ahol bekapcsolhatják a játékot és folytathatják a telefonjukon lévő mentésüket. Mind a számítógépen, mind a mobilverzióban szerkeszthetjük az otthonok bútorainak és dekorációjának részleteit: színeket, textúrákat, mintákat. Ahogy a képeken is látható, hogy visszatér a Sims 3-ból ismert színkerék.

Többjátékos mód

Ezen kívül hivatalosan megerősítették a többjátékos módot. A játékot kétféleképpen játszhatjuk majd, hagyományos egyjátékos módban, mint eddig, és online a barátokkal. Hozzátették azonban, hogy a többjátékos lehetőségek nem olyan érzést hivatottak kelteni, mint a MMO-játékok, ahol mindenki mindenkivel találkozik. A Project Rene más mechanikát használ, meghívhatjuk barátainkat, hogy együtt játsszunk.

Mikor jelenik meg a játék?

Hivatalos megjelenési dátumot még nem jelentettek be, aminek egy nagyon egyszerű oka van, hogy a fejlesztők még mindig dolgoznak a projekt fejlesztésén. Amint arról Grant Rodiek beszámolt, hogy jelenleg a 2022 végétől lezárt tesztek elemzése zajlik. A következő szakaszban a fejlesztőknek az összegyűjtött visszajelzéseket kell megvalósítaniuk. Ugyanakkor a hordozható módban való játék lehetősége még tesztelés alatt áll. Kiderült, hogy a Maxis csapatára még évek munkája vár a Project Rene kapcsán, de biztosították a rajongókat arról, hogy a The Sims következő részével kapcsolatos új információk rendszeresen megjelennek majd.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments