Simpercek

Új és továbbfejlesztett forgatókönyvek a Sims 4-ben

A Sims 4 legújabb frissítése hét új és továbbfejlesztett forgatókönyvet hozott. A Sims csapat nagy hangsúlyt fektetett az új történet előrehaladása funkcióra, azonban a forgatókönyvek is nagy megújuláson mentek keresztül. Merüljünk el az új forgatókönyvekben és a Sims csapat által végrehajtott változtatásokban!

Forgatókönyv nehézsége

Minden egyes forgatókönyv mostantól egy megfelelő nehézségi fokozattal van ellátva, amelyből megtudhatod, hogy mennyire nehezek a forgatókönyvek. Három nehézségi szint van: Könnyű (Easy), Közepes (Intermediate) és Nehéz (Hard).

Így néznek ki a nehézségi szintek a játékban:

Játssz forgatókönyvet a meglévő háztartással

Korábban ez a funkció csak az új háztartáson keresztül tette lehetővé egy választott forgatókönyv elindítását. A játék legújabb frissítése lehetővé teszi, hogy beépítsd a meglévő háztartásodat, és indíts egy forgatókönyvet a kedvenc háztartásoddal.

Ehhez válaszd ki a forgatókönyvet, majd kattints a Megnézés (View) > Indítás meglévő háztartással (Play with Existing Household) lehetőségre!

Vedd figyelembe, hogy vannak olyan forgatókönyvek a játékban, amelyek csak egy teljesen új háztartással kezdhetők el. Azonban ha szeretnéd, továbbra is el tudsz indítani egy forgatókönyvet egy tetszőleges mentésálláson keresztül.

Ha a Play with Existing Household lehetőséget választod, azonnal egy új képernyőre kerülsz, ahol a háztartásokat kezelheted, és kiválaszthatod, hogy melyik háztartással szeretnéd elindítani a forgatókönyvet.

Új forgatókönyvek

A legújabb frissítéssel egy csomó állandó új forgatókönyv került a Sims 4-be.

Túl sok tipegő (Too Many Toddlers)

Vajon egy sim el tudja sajátítani egy csomó tipegő gondozásának művészetét, és képes megadni nekik mindazt a figyelmet, gondoskodást és szeretet, amire szükségük van a boldoguláshoz?

Nehézségi szint: Közepes

Követelmények

 • Legalább 3 tipegő sim
 • Legalább 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetelek

 • A tipegők elérik a négy jártasság 3. szintjét

Szerencsétlen séf (Unlucky Chef)

Egy sim biztos benne, hogy az a végzete, hogy világhírű séf legyen. Csak az a probléma, hogy ez a sim a legtöbb embernél gyakrabban gyújtja fel a konyhát főzés közben. Itt nem pusztán a jártasságok hiányáról, hanem valami furcsa balszerencséről van szó.

Vajon a sim túléli a veszélyes utazást a kulináris kiválósághoz? Vagy úgy dönt, hogy a tűzzel való játék nem neki való, és a flancos italok készítése tűnik a sikerhez vezető biztonságosabb útnak?

Nehézségi szint: Nehéz

Követelmények

 • 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetelek

 • A sim a veszély ellenére sztárszakács lesz
 • A sim sztármixer lesz, ami biztonságosabb választás

Bajkeverő (Troublemaker)

Az új városba költözés és új iskolába járás új kezdetet jelenthet egy olyan tinédzser számára, akit eddig jobban érdekelt a zűrzavar okozása, mint a házi feladat elvégzése. Vajon ez a tinédzser változtat eddigi szokásain, és javítja a jegyeit az új iskolában, vagy felforgatja az iskolát még több csínytevéssel?

Nehézségi szint: Könnyű

Követelmények

 • 2 felnőtt vagy idősebb sim
 • 1 tinédzser sim
 • A felnőtt simek házasok
 • A felnőtt simek a tinédzser sim szülei

Lehetséges kimenetelek

 • A tini legalább B fokozatú tanuló, és 5 barátja van
 • A tini kitűnő tanuló
 • A tini egy másik sim társa a bajkeverésben, és legalább 1 iskolai csínytevést sikeresen végrehajtott

Romkom (Rom-Com)

Két jegyes sim remek barátságot ápol, de a románc tüze kialudt. A “bonyolult” még csak meg sem közelíti, hogy leírhassa a kapcsolatukat.

Vajon simed képes lesz visszacsempészni a humort a kapcsolatba, sokra vinni a szórakoztatóiparban, miközben megakadályozza a kapcsolat széthullását?

Nehézségi szint: Könnyű

Követelmények

 • 2 fiatal felnőtt vagy idősebb sim
 • A simeknek el kell jegyezniük egymást

Lehetséges kimenetelek

 • Egy sim eléri a Szórakoztatóipari (Entertainer) karrier Komédia (Comedian) ágát, és a romantikus kapcsolata a párjával Szeretők (Lovers) vagy annál magasabb
 • Egy sim eléri a Szórakoztatóipari karrier Komédia ágát, és szakít a párjával
 • Egy sim eléri a Komédia ágat, és Lelki társak (Soulmates) a kezdeti partnerével
 • Egy sim eléri a Komédia ágat, de a kezdeti partnere elköltözött vagy elhunyt

Szupergazdag szupergonosz (Super rich Supervillain)

A titkos ügynöki karrier cinikussá teheti a simet a világgal szemben, de ez azt is jelenti, hogy sok időt töltesz csillogó ruhákban, nagy tétekkel pókerezel, és nagyon válogatós vagy az italok elkészítésével kapcsolatban. Ez a fényűző életstílus vonzó, de miért elégednél meg azzal, hogy csak gazdag vagy, amikor lehetsz gonosz is?

A háztartási tőke §0-ra lesz beállítva, miután beköltözöl egy telekre.

Nehézségi szint: Közepes

Követelmények

 • 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetelek

 • Legyen 500.000 simoleonod a titkos ügynöki karrier Gonosz ágában.

Földönkívüli kutató (Extraterrestrial Researcher)

A világűr megszállottja tudja, hogy nem lehetünk egyedül az univerzumban, és ez a sim eltökélt szándéka, hogy mindent megtudjon a földönkívüli lényekről. Sajnos az űrbe jutás nem olyan egyszerű. Rengeteg időre és esetleg pénzre van szükséged ahhoz, hogy felkutasd ezeket a titokzatos lényeket.

Az első lépés: építs egy űrhajót, amely képes a simet az űrbe és onnan (többé-kevésbé) biztonságosan hazavinni… mennyire nehéz lehet ez?

Nehézségi szint: Közepes

Követelmények

 • 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetelek

 • A sim 5 egyedi, élő idegen lényt hazahoz az űrutazásokról

Nincs jártasság, nincs probléma (No skills, No problem)

Egy sim úgy tűnik, hogy soha nem lesz ügyesebb semmiben. Ez mindent megnehezít, a kapcsolatoktól kezdve a biztos munkahely megtartásáig, és ennek következtében eléggé leleményesnek kell lennie, hogy kitalálja, hogyan dolgozzon keményebben vagy okosabban, mint bárki más. Vajon ez a képzetlen sim ki tudja-e találni, hogyan lehet meghekkelni az életet, és keresni néhány édes simoleont?

A háztartási tőke §0-ra lesz beállítva, miután beköltözöl egy telekre.

Nehézségi szint: Közepes

Követelmények

 • 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetelek

 • Legyen 400.000 simoleonod

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.