Simpercek

Új építési eszközök érkeznek a Sims 4-hez

A Sims csapat legutóbbi élő közvetítése betekintést engedett a Sims 4 Horse Ranch kiegészítőbe, valamint az alapjátékhoz érkező újdonságokba is. Ahogy a videóban is elhangzott, hogy a Sims 4 júliusi frissítése két további ingyenes, régóta kért funkcióval bővíti az építés módot.

Kamera az Építés módban

Az Élő módban található kameramód végre az Építés módban is megjelenik, amelyhez eddig a játékosok modok segítségével tudtak hozzáférni. Ez nagyszerű eszköz lesz az építők számára a képek készítéséhez, így többé nem kell átváltaniuk az Élő módba, majd vissza.

Mennyezeti festékek

Közel kilenc év után végre festhetjük a mennyezetet az épületekben. Az élő közvetítés során SimGuruJoAnna, SimGuruGeorge és Stephen művészeti vezető bemutatták az új eszközt. A padló lerakásához hasonlóan működik majd a mennyezet festése, így az elődhöz hasonlóan többé nem kell korlátozottan mennyezetre átirányítani a kamerát és kényelmetlenül felfesteni.

Az új mennyezetfestő eszköz nagyszerű tulajdonsága, hogy bármelyik padlóburkolati opciót használhatod, amely a játékodban van, mind az alapjátékból, mind a csomagokból. A simguruk bemutatták a Sims 4 Horse Ranch kiegészítővel érkező új felhők padló/mennyezet festéket is.

A mennyezetek létrehozásakor a mennyezeti lámpák elhelyezését is láthatod. Ez különösen akkor lesz hasznos, ha egy részletesebb mennyezetet próbálsz létrehozni, amely gerendát is tartalmazhat.

Frissített alapjátékkal érkező színminták

A simguruk megerősítették azt is, hogy számos alapjátékkal érkező padlóválaszték új színmintákat kap. Bár konkrétan nem osztották meg a részleteket, de kijelentették, hogy ezek a Sims 4 júliusi frissítésében érkeznek. A további részletek a frissített színmintákról a javítás megjelenése után következnek.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments