Simpercek

Új CAS funkciók várhatók a Sims 4-hez?

Még májusban, egy frissítőcsomagon keresztül kaptuk meg a CAS preferenciákat a Sims 4-hez, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy különböző preferenciákat válasszanak, mint például a kedvenc szín, zene, érdeklődési kör és dekoráció, ha rendelkezünk a Dream Home Decorator játékcsomaggal.

A közösségnek tetszett az újdonság és pár ötletet eszeltek ki, hogy mikkel lehet még bővíteni a preferenciák körét, és a Sims csapat kijelentette, hogy jövőben mindenképpen nyitottak az új beállítások hozzáadására.

@WickedWhims modder kiszúrt egy új kódrészletet, ami a legutóbbi frissítés után került bele a játékba, és ami megmutatja az új kódot, amely lehetővé teszi majd a ruházati preferenciák használatát. A játék a jövőben lehetővé teheti a játékosok számára, hogy különböző ruhákhoz, kiegészítőkhöz és sminkekhez válasszanak a preferenciákat.

Ti milyen CAS preferenciákat tudnátok még elképzelni a játékhoz?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.