Simpercek

Spekuláció: The Sims 4 Tropical Paradise a következő Game Pack?

Egy holland webáruház oldalán felbukkant egy eddig ismeretlen, új Sims 4 játékcsomag, amelynek neve Tropical Paradise (Trópusi paradicsom). A hírt még nem erősítették meg, ahogyan a címet sem, de nagy valószínűséggel hivatalos lehet, és ebben a hónapban érkezhet.

Másfelől az Instant Gaming, ami egy játékkódokat árusító kiskereskedelmi oldal, szintén közzétett egy érdekes listát arról, milyen témákat tartalmazhat a következő játékcsomag, a feltüntetett borítókép alapján pedig Game Pack kategóriába sorolta be.

Eszerint a Tropical Paradise a következőket tartalmazza:

  • Spanyol/karibi szigetek és a Hawaii-sziget mintájára készült strandvilág
  • Új rádióállomások – Reggae és calypso
  • Új termények – Ananász és kókusz
  • Új táncmozdulatok – hula-tánc
  • Új tárgyak – lounge székek és szörfállomás
  • Új jártasságok – szörfözés, hula-tánc
  • Új életcél – szörfös
  • Új jellemvonások – vízimádó, víziszonyos

FRISSÍTÉS: Mint kiderült, a fenti felsorolás azokat a témákat tartalmazza, amelyeket a játékosok leginkább várnának a játékcsomagtól.

Ne felejtsük el, hogy június 8-9. között kerül megrendezésre az EA Play, vagyis nem kizárt, hogy ott mutatják be a Sims 4 következő nagy dobását. Feltétetelezhetjük tehát, hogy már nem kell sokat várnunk a nyaralásra, a következő hónapban pedig a hetedik kiegészítő is megérkezhet, amiben a simek végre egyetemre járhatnak, a simmerek többségének nagy örömére. Ti elküldenétek nyaralni simjeiteket egy trópusi paradicsomba?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

4 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
LenaNorah
5 évvel ezelőtt

Nagyon várom, hogy legyen ilyen szigetes nyaralós kiegészítő és persze az egyetem is 😀

Ahsoka1994
5 évvel ezelőtt

Na, ez pont jó is lenne! A közelmúltban pont akartam egy tengerpartot a játékomba, de többórás modkutatás után nem találtam semmit, ami tényleg normálisan használható lehet.

Niki
Niki
5 évvel ezelőtt

Most feldobtátok a napom. 🙂 😀 De várom már 😀