Simpercek

The Sims 4 Discover University: Mit kapunk a trailer alapján?

Végre megérkezett a The Sims 4 Discover University trailere, amit simmerek milliói vártak kitörő lelkesedéssel. Ez persze azt jelenti, hogy a november 15-én érkező kiegészítő előzetes videóját a rajongók szinte képkockánként kielemezték már rögtön az első napon. Mi pedig a SimsCommunity gyűjtése nyomán elhoztuk nektek a trailer alapján érkező újdonságokat.

Biciklik

A korábbi szériákból már ismert közlekedési eszköz végre megérkezett a The Sims 4-hez is! Ráadásul simjeink ezúttal bukósisakot is kaptak a biztonságos tekeréshez.

Testpiercingek

A fülbevalók mindig is részét képezték a játéknak, azonban sok simmer álmát váltja valóra az, hogy az új kiegészítővel a trailer alapján megérkeznek a szemöldök- és orrpiercingek is.

Új tetoválások

A simmerek már régóta áhítoznak újabb és újabb tetoválásokra, és ugyan az Island Living kiegészítővel már több is érkezett, nagyon úgy tűnik, hogy a készítők ezúttal is kedveskedni fognak néhánnyal a tetoválások szerelmeseinek. Felvillant a trailerben egy macskás, kutyás és virágmintájú tetoválás is.

Robotok

Nagyon úgy tűnik, hogy visszatértek a robotok! Arról ugyan még semmilyen bővebb információnk nincs, hogy milyen formában jelennek meg, viszont az előzetesben láthattuk, ahogyan egy sim egy roboton dolgozik.

Protézisek

A fogyatékossággal élők reprezentációja a The Sims 4-ben már jó ideje központi téma a simmer közösségben. Nagyon úgy tűnik a trailer alapján, hogy egyes új simeknek protézise van, bár azt egyelőre nem tudni, hogy ezek a végtagok maradandók vagy pedig csak alkalmi viselésre alkalmasak, mint egy okosóra. Akárhogy is, ez egy nagyon szép kezdet lehet a sokszínűség előmozdítására a játékon belül.

Foci

Korábban már megérkezett a kosárlabda a játékba, ezúttal pedig egy újabb sporttal fog gazdagodni a repertoár: méghozzá a focival!

Drónok

A drónok nem most kerültek bele először a The Sims 4-be, azonban a Get Famous kiegészítővel érkező darabok mindössze a videózásban segédkezhettek – most azonban nagy esély van arra is, hogy a felhasználási területük szélesebbé válik majd.

Új laptop

A laptopok a StrangerVille játékcsomaggal érkeztek, majd egy ingyenes frissítéssel az alapjátékba is bekerültek. A Discover University a trailer alapján szintén hoz egy új modellt, amit jó egyetemistákhoz méltóan teleragasztgattak matricákkal.

Minihűtők

Visszatérnek a játékba a minihűtők – és nem csak helytakarékosak lesznek, hanem még pakolni is lehet majd rájuk. Tiszta haszon, kiváltképp az egyetemistáknak, akiknek gyakran nagyon pici hellyel kell gazdálkodniuk.

Új festőállvány és festmények

Már nagyon régóta vágyakoznak a simmerek új festményekre, és úgy tűnik, ezúttal – az alapjáték megjelenése óta először – meg is kapják ezeket.

Új kabalajelmezek

Természetesen az egyetemi tematika megköveteli az egyetemi kabalákat is, akikhez pedig új jelmezek dukálnak. Az előzetesben egyenesen két kabalát is láthatunk: egy sárkányt és egy homárt.

Iskolák közötti interakciók

Úgy tűnik, a kiegészítővel érkező két egyetem diákjai vegyülhetnek egymással, sőt, versenyezhetnek is, ahogyan azt a trailerben láthattuk is a vitázós jelenetnél.

Egyetemi naptár

Ugyan még nem tudunk semmit erről a tárgyról azon kívül, hogy ki lehet akasztani a falra, előfordulhat, hogy nem puszta dekorációként funkcionál majd, hanem a Parenthood naptárához hasonlóan ez is segítheti majd a simeket a rendszerezésben.

Vécéfülkék

Bár nyilvános vécék eddig is voltak a játékban, a klasszikus, fülkés megoldás eddig váratott magára. Ezúttal viszont megkapjuk a vécéfülkéket is!

Új csínyek

A trailerben láthattuk, ahogy egy csapat egyetemista vécépapírral borít be egy szobrot. Hát ez nem remek csíny?

Diplomaosztó partik

A diplomaosztó nagy ünnep, és természetesen az ember szereti megosztani a boldogságát a barátaival, szeretteivel. Éppen ezért tökéletes lehetőség erre egy diplomaosztó parti.

Ivós játékok

Nincsen egyetem ivászat nélkül, még akkor sem, ha itt sörpong helyett „gyümölcslé pong” az egyetemisták kedvenc játéka.

Ping pong asztal

Bizony, bizony, visszatér a ping pong is simjeink életébe, hiszen ez egy remek lehetőség a kapcsolatépítésre és a kikapcsolódásra egyaránt.

Etyepetye a zuhany alatt

Hosszú évek óta vár a simmer közösség erre a funkcióra, hiszen már a The Sims 3-ban is volt lehetősége a túlfűtött párocskáknak csak úgy bevonulni a zuhany alá – együtt. Mostantól a négyes széria simjei előtt sem lesznek akadályok!

Főállású történetíró és profi fordító, mellékesen szárnybontogató youtuber. A Sims szériákon átívelő rejtélyek szakértője. Lelkes játéktesztelő, tudósító, lektor és Sims 4 játékos.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ahsoka1994
4 évvel ezelőtt

Akármilyen is lesz a kieg, a bicikliknek már most örülök. 🙂