Simpercek

Terepformázás, Sims Camp, Get Famous és élő közvetítések

Mielőtt írnék a Get Famous kiegészítőről, szeretnék pár dolgot megjegyezni arról, hogy a novemberre érkező javítócsomagban várható a terepformázás, amit sokan nagyon hiányoltak a negyedik szériából. Korábban írtunk erről, itt pedig megtekinthetitek a visszajátszható videót.

SimGuruKate kiadott egy újabb dátumot, vagyis ma volt az élő közvetítés, amiben végre betekintést nyerhettünk részletesebben, hogy miként vagy milyen építési lehetőségeket lehet majd használni.

Idén is indul a 2 napos Sims Camp Londonban, ahova az EA összehívja az ismertebb Sims rajongó youtubereket, valamint Sims oldal szerkesztőket is, hogy kipróbálhassák a sztár életet az új kiegészítővel. Természetesen nem marad el az sem, hogy közvetíteni fogják velünk mindezt videóban, ezt pedig október 16-18-án fogjuk majd látni.

SimGuruKate közzétette a közelgő élő adás dátumokat is a Get Famous kiegészítőről a Twitteren, amit várhatóan a hivatalos Twitch csatornájukon fognak tartani. Ha nem bírjátok kivárni a játék megjelenését, ezek az élő adás videók magyar idő szerint kezdődnek:

  • Október 22. 17:00 – SimsCamp Embargo Lifts (Elsőként a Game Changersről a világ minden tájáról láthatjuk majd az új kiegészítő funkcióit.)
  • Október 26. 20:00 – Színész és CAS élő közvetítés
  • November 2. 20:00 – Hírnév élő közvetítés
  • November 9. 20:00 – Del Sol Valley és Építési/Vásárlási mód élő közvetítés

Már előrendelhető az új kiegészítő a webáruházakban, viszont aki nem rendelkezik az alapjátékkal, olcsóbban hozzájuthat a Bundle csomaghoz.

Ahogy írtunk korábban, Baby Ariel szerepelni fog a Get Famous kiegészítőben, de nem csak simként szerepel, hanem olyan dalt is adott ki, amit simlish nyelven hallhatunk majd a játékban. Természetesen több új simlish zene is várható.

Elemezzük egy kicsit jobban az előzetes videót! A legelején rögtön feltűnt Vlad a Sims 4 Vampires cuccokból.

A Walk of Fame-et, vagyis hírességek sétányát láthatjuk az alábbi képen, aminek lesz valamilyen különleges funkciója.

Nem kevés helyen feltűnt a kidobóember, aki mellett nehezen jutnak be az átlagemberek.

Egy frissítőcsomaggal érkezett a fülhallgató a Sims 4 Fitness cuccokhoz, viszont ebben a kiegészítőben már a fejhallgatóval hallgatják a zenét a simek.

Rengeteg jelmez érkezik a forgatáshoz: szörnyek, kalóz, futurisztikus holokard, cowboy, királyi/királynői, klasszikus 20-as évekbeli kosztüm, és még sorolhatnám, de ez nem minden, még a helyszín is tökéletesen passzol majd a jelmezekhez.

[foogallery id=”17621″]

A film vagy színdarab elkészítése igenis komoly munkát igényel. A dolgozók ellátják a különböző feladatokat, mint például ellenőrzik a színpadi hatást a számítógépen, egy hatalmas hátteret és a színpadi kellékeket, amelyek élethűvé teszik a forgatást.

Tudtad, hogy a színésznő ruháját a The Sims Mobile-ból ismert Izzy Fabulous tervezte?

[foogallery id=”17622″]

Új szökőkút, egy limuzin, lelkes rajongók várják a kedvencüket egy tonnányi új építészeti tárggyal együtt.

Egy kőgazdag sim meggondolatlanul dobálja a pénzét, vajon a dobált pénzt megkaphatják a simjeink?

Baby Ariel mellett három Sims rajongó youtubert (Deligracy, Xmiramira, The Sim Supply) látunk a videóban. Lássuk, hogy ők hogyan reagáltak a siménjükre. 🙂

Deligracy

Xmiramira

The Sim Supply

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.