Simpercek

Teremts divatot Sims 4 Moschino cuccokkal!

Az elmúlt hónapokban kisebb infómorzsákból megtudtuk a Sims 4 Moschino cuccos csomag részleteit. Kapjuk elő a frigónyuszis kapucnis pulóvert, és lássuk, miket tudunk eddig. A Sims csapat az alábbi előzetes videóval végre lerántotta a leplet az új játékcsomagról, valamint a megjelenési dátumáról is. PC és Mac platformra augusztus 13-án kerül a boltokba, míg a konzolosoknak szeptember 3-ig várniuk kell. Továbbá a Moschino kapszulakollekciókat „piacra dobják” a The Sims FreePlay-ben szeptember 3-án, a The Sims Mobile-ban pedig szeptember 11-én.

Moschino az a hely, ahol a popkultúra találkozik a kifutóval. Jeremy Scott kreatív igazgató, aki az ironikus tervezéséről ismert. Nos, melyik simek különleges ruháival kezdjük? Kezdhetjük a márkás bombázó dzsekivel és narancssárga csizmával, vagy esetleg a rózsaszín Mary Jane magassarkú is passzol hozzá, vagy akár a Moschino medveszőrökkel borított ruhához is. Továbbá van néhány cuki dekorációs meglepetés is, melyet felhasználhatunk a fotóstúdióhoz.

Ahogy korábban megtudtuk, hogy új cuccokkal érkezik a szabadúszó divatfotós karrier, de ez teljesen egyedi alkotást kínál. Amint a simek beállnak a fényképezőgép elé, rajtunk múlik, hogy készítsenek róluk a fotókat különböző ruhákban, és az hogy az ügyfelek által meghatározott határidő előtt jóváhagyják a fényképeket. Ezek bekerülhetnek a magazinokba, vagy akár bekeretezhetjük őket a falra. Megerősítették az infót, hogy akár asztali képkeretbe is készíthetünk a képeket, és ezt a ma érkező frissítőcsomag is tartalmazni fogja. Csiszold a simjeid fényképezési készséget rengeteg kép elkészítésével, szűrők és háttérképek használatával, és akár szelfik készítésével a simek telefonja segítségével.

SimGuruNinja (és SimGuruMrE) frissítette a Twitter profilját néhány új képpel a Sims 4 Moschino cuccos csomagjából. Közzétett egy olyan fejlécet, amiben összefüggő ablakokat láthatunk gyönyörű dekorációval, valamint művészi tapétákkal.

SimGuruFrost bejelentette, hogy a Sims csapat augusztus 9-én, pénteken magyar idő szerint este 8 órakor belemerül velünk a közelgő Sims 4 Moschino cuccokba. SimGuruNinja és SimGuruGeorge jelen lesz a The Sims Twitch élőközvetítésében, melyen szokás szerint bemutatják az új CAS elemeket, a tárgyakat, és nem utolsósorban beszámolnak az új szabadúszó divatfotós karrierről is.

Moschino X The Sims – Mutasd meg a divat iránti szeretetet úgy, hogy felöltözteted a simed a Sims ihlette legújabb kapszulakollekció darabjaiba vagy válassz ruhastílusokat az ikonikus Moschino kollekciókból.
Csatlakozz egy mutatós karrierhez –Szabadúszó divatfotósként a simed hihetetlen lehetőségekkel építheti a karrierjét. Tanuld meg, hogyan lehet összeállítani egy kollekciót, és válaszd ki a tökéletes témát a fotózáshoz. Majd keresd meg a megfelelő szöget, hangsúlyozz a merész és egyszerű megjelenés között. Teremtsd meg a simed karrierjét szabadúszó divatfotósként, élj rugalmas életmódot, és meríts ihletet a következő nagy kampányhoz vagy borítóhoz.
Legyen egy saját stúdiód – Hozd létre a saját stúdiód ahhoz az élethez, ahol a reflektorfény világít, no meg nagy a nyomás. Egészítsd ki képekkel, új bútorokkal és némi dekorációval, valamint egyéni vonásokkal, hogy egy inspiráló legyen a hely és megtalálhasd a múzsádat.

 

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.