Simpercek

Találkozz Guidry szellemmel a Sims 4 Paranormal cuccokban!

Nemrég írtuk, hogy kaptunk egy kis ízelítőt a rövid videóból, és végre elérkezett az idő, hogy felfedjék a következő cuccokat, ami nem más, mint paranormális témájú lesz. A Sims néhány szériájához hasonlóan végre a Sims 4-ben is felbukkan Bonehilda, vagyis más néven Kampecz Karolina. A cuccok január 26-án jelenik meg.

Gyújtsd meg a gyertyákat és készítsd el a rituálékat az új, rosszindulatú szobatársaid megnyugtatására a The Sims 4 Paranormal cuccokban! A kísérteties vendégek csínyeket és súlyos testi sértést okozhatnak a Haunted House (kísértetház) tulajdonságú telken, de a simek végrehajthatnak egy szeánszot, összebarátkozhatnak Guidry szellemmel, paranormális nyomozóvá válhatnak és helyreállíthatják a rendet.

Ismerkedj meg a kísérteties szobatársaiddal – Lehet, hogy az új otthonod másnak is otthont ad, ha rendelkezel Haunted House telektulajdonsággal. Csillapítsd le a gonosz vendégeket, hogy nyugodtan ellazuljanak vagy hagyd, hogy éjjel-nappal ámokfutásba keveredjenek a szellemek.

Tisztítsd meg az otthonod – Ha el szeretnéd küldeni az új szobatársaidat, Guidry szellem örömmel tanácsot ad neked. Távolítsd el az elátkozott tárgyakat, végezd el a szeánszot, kommunikálj a halottakkal és fogadj el ajándékot a kísértetektől! Még Bonehildát is segítségül hívhatod.

Nyugtasd meg a szellemeket – Sajátítsd el a Médium jártasságot és nyűgözd le Guidryt, hogy megszerezze neked a paranormális nyomozói igazolványt! Ha készen állsz, vegyél részt néhány szabadúszó megbízásban, hogy kizárd a nem kívánt látogatókat más simek életéből. Ahogy egyre növekszik a kísérteties tevékenység, a simednek az lesz a feladata, hogy megállítsa őket.

SimGuruConor megerősítette, hogy a vadonatúj Scared (megrémült) érzelem érkezik az alapjátékhoz egy frissítés segítségével, ami így néz ki a képen. Ezen kívül az alapjáték, illetve a Sims 4 játékcsomagok által megszerzett buffok egy része meg fogja adni a simeknek a megrémült érzelmi állapotot. Például a zivatarok most már rendesen megijesztik a simeket a feszült érzelem helyett.

SimGuruFrost bejelentette, hogy a The Sims csapat belemerül majd a Paranormal cuccokba egy élő közvetítésen keresztül, ami magyar idő szerint január 22-én 20 órakor fog kezdeni. Az élő közvetítéshez több simguru és fejlesztő fog csatlakozni, köztük SimGuruConor, SimGuruFrost, SimGuruRad és SimGuruNinja. Arra számíthatunk, hogy a csapat többet fog beszélni az új cuccokról és bemutatja az új CAS, építési, valamint játékmeneti elemeket.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.