Simpercek

Szivárgás: Sims 4 Castle Estate szett

Több mint fél éve a Sims csapat lehetőséget adott a közösségnek, hogy megszavazhatjuk a következő két szett témáját. Az egyik esetben a gót divat lett a nyerő, a másikban pedig a középkori kastélyra esett a választás, amiről új infók látták a napvilágot. Az EA app kiszivárogtatta az egyik hamarosan megjelenő szett címét, leírását, és kaptunk pár képet is néhány tárgyról. A szett január 18-án jelenik meg.

Leírás

Örökítsd meg a kastélyok klasszikus pompáját a Sims 4 Castle Estate (Kastélybirtok) szett segítségével! Ez a közösség által megszavazott kollekció kőfalakat, ólomüvegeket és mindent tartalmaz, amire szükséged van ahhoz, hogy megteremtsd a tökéletes drámai hátteret a következő történetedhez.

Építs valami nagyszerűt – Inspirálódj a kastélyok fenségéből, és építs a gótikus boltívek, egymásra rakható díszes ablakok, nagy lépcsők, gyönyörű kőépítmények és egy nagy kapurostély segítségével. Minden a nagyságról szól.

Szeretni kell a klasszikust – A mellvédek, az ólomüveg, a lőrések és még egy vízköpő is a klasszikus részletek közé tartozik, amelyek pompássá teszik a kastélyt.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments