Simpercek

Szivárgás: Sims 4 Carnaval Streetwear szett

@Alumia_Italia, egy megbízható forrás, aki elsőként számolt be a Sims 4 Blooming Rooms szett kiszivárgásáról, újabb információval tért vissza a Microsoft Store adatbázisából.

Az újdonság ezúttal a Sims 4 Carnaval Streetwear szett címet viseli. A forrás szerint a legújabb szett 2022. február 3-án jelenik meg, amelyről kép is készült, és CAS elemeket tartalmaz.

A kiszivárgott kép alapján a szett tökéletesen illeszkedik a Sims csapat hivatalos leírásához, a jelenlegi útitervükhöz, amelyben a következő két szettet “vad dizájnnal ünnepli”-nek nevezi. Miről szól a másik szett? Csak várnunk kell, és meglátjuk.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.