Simpercek

Szippantsd be a friss vidéki levegőt a Sims 4 Cottage Living kiegészítővel

A The Sims hivatalos oldalán közzétették az első blogbejegyzését az új kiegészítőről. Az alábbiakban megosztunk néhány érdekes részletet, amit nem érdemes kihagyni.

Már nagyon izgatottak vagyunk, mert végre eljött az idő, hogy felfedjük a Sims 4 Cottage Living kiegészítőt! A vidéki kisvárosban, Henford-on-Bagley-ben, ahol az állatok és a kertészkedés a menő, egy igazán kellemes élményben lesz részed. A legjobb hír? Ez az aranytojás július 22-én kikel!

Tartsatok velünk, ahogy lemerülünk a nyúl üregébe és belemerülünk az előttünk álló legendás részletekbe!

Ez egy csendes falu

Sokkal több van ebben a vidéki életben, mint gondolnád. Ez egy kisváros, de az itt élő simeknek bőven van miért járatniuk a szájukat. Lelkizz egyet Henford módra az A gnóm karjai (The Gnome’s Arms) kocsmárosával vagy a kirakodóvásárt üzemeltető simmel, és hallgass meg néhány vad történetet és pletykát. Ha bátornak érzed magad, akár Crumplebottomék kerti bódéjához is fordulhatsz tanácsért. (Csak ne feledjétek: Agatha a barátságos, Agnes a morcos, de mindketten imádják a teasüteményeket.) Néha a helyieknek is szükségük van egy kis segítségre. Ha készen állsz rá, néhány megbízás teljesítése érdekes ajándékokat hozhat számodra.

A finchwicki vásár minden héten végigsöpör a falun és mindenféle simeket vonz. A polgármester zsűrizi a versenyre beérkező változatos pályaműveket – a pitéktől a zöldségeken át a csirkéig – és a falu többi lakója is szívesen csatlakozik hozzá.

Van egy tehén

Igen, így van: tehenek, lámák, csirkék, nyuszik és rókák élnek együtt a simekkel ebben az idilli új világban. Barátkozz vadnyulakkal, rókákkal és madarakkal, hogy ajándékokat és segítséget kapj a kertedhez, vagy összpontosítsd a szereted és figyelmed az otthoni állatistállókban és tyúkólakban élő barátaidra. Vagy mindkettőre! Minél több az állat, annál jobb.

Az állatrajongó jellemvonással rendelkező simek különösen szeretnek gondoskodni a jószágokról. Az egyes állatokkal való kapcsolatod befolyásolja, hogyan reagálnak rád, és jutalmakkal elnyerheted a kegyeiket. A különböző állatos bánásmódok és hangulatok még különböző eredményeket is hozhatnak. Változtasd meg a tehéntej ízét, a láma gyapjának színét vagy akár a csirkéid külsejét különleges finomságokkal. (Csokoládés tejhez csokoládébogyókat kell találnod a természetben vagy hozzá kell adnod a kirakodóvásár rendeléséhez.)

Ültess néhány gyökeret

És néhány zöldséget, természetesen! Az új kertészeti rendszer frissítésének köszönhetően az emberek túlságosan izgatottak a túlméretezett termények miatt. Töltsd meg a parcellákat óriási görögdinnyékkel, padlizsánokkal, sütőtökökkel, gombákkal és salátákkal, hogy igazán lenyűgözd a szomszédokat. Hívd ki magaddal a gyerekeket is és tanítsd meg nekik, hogyan kell gondozni ezeket a hatalmas növényeket. Amikor teljesen kifejlődtek (a zöldségek, nem a gyerekek), nevezd be őket a finchwicki vásárra vagy csak gyűjtsd össze a termést az egészséges ételekhez.

Az Egyszerű élet telekkihívás (Simple Living Lot Challenge) olcsóbbá teszi a főzést, de azt is jelenti, hogy a receptek teljes mértékben attól függnek, hogy mi van az eszköztáradban. Kutass a közeli erdőben gombákért és bogyókért, kérj kölcsön egy kis tejet és tojást az állataidtól és tartsd tele a kertedet. Hiányzik valami? Adj le rendelést a helyi kirakodóvásárban és az összes hozzávalót házhoz szállítják neked. (Ne felejts el borravalót adni a kiszállítóknak!) Ha már a főzésnél tartunk, hívd össze az egész családot a konyhába, hogy elkészítsék a Yorkshire pudingot, a Wellington bélszínt vagy az étlapon szereplő finomságok bármelyikét. A konyha így valóban az otthon szívévé válik.

Ha ez mind-mind zene a fülednek, az nagyszerű! Még jobb, ha szeptember 2-ig megvásárolod a csomagot, akkor megkapod a fent látható bónusz Gnóm az úton (Gnome on the Go) digitális tartalmat is! Utazz a városban a Tájképi ingázó kerékpárral (Scenic Commuting Bicycle), díszítsd a kerted az “Előre” A kalandvágyó gnóm (“Onward” The Adventurous Gnome) szoborral és dobd fel az udvarod a Szederfa Ragyogó Fájával (Bramblewood DeLIGHTful Tree).

Rendeld elő most a Sims 4 Cottage Living kiegészítőt, hogy azonnal játszhass, amikor július 22-én magyar idő szerint 19 órakor megjelenik Mac/PC-re az Origin, Steam, Xbox One, Xbox Series X|S, valamint PlayStation 4 és PlayStation 5 platformokon.

De még ne kényelmesedj el! A Sims nyara még tartogat néhány kalapból előhúzható nyuszit, mielőtt megérkezik a Cottage Living, szóval fejj, amennyit csak tudsz!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.