Szerezd be a Sims 4 alapjátékot ingyen a következő hét napon!

Az Origin oldal indított egy promóciós ajánlatot, ahol a mai naptól (2019. május 21-től) kezdve ingyenesen igényelheted a Sims 4 alapjátékot (Standard kiadás). Ez egy remek lehetőség azok számára, akik nem engedhetik meg maguknak a vásárlást, vagy épp azoknak, akik gondolkodnak rajta, de előtte szeretnék kipróbálni, milyen lehet a játék.

A játék véglegesen a játékkönyvtárban marad (tehát megkapod, ugyanúgy, mintha megvetted volna), még az ajánlat lejárta után is, szóval menj biztosra, és váltsd be időben a játék(kód)ot! Ez az ajánlat csak a játék Standard kiadásához érhető el, de ha szeretnéd megkapni a Digital Deluxe verziót, azt javaslom, hogy először vedd igénybe ingyenesen a játékot, és a határidő után megkapod a Sims 4 Digital Deluxe Upgrade-t 14,99 dollárért (~4400 Ft).

Az ajánlat jelenleg az origin.com oldalán érthető el, és hét napig tart, egészen május 28. 19:00-ig. Itt a Get it Free gombra kattintva az oldal átnavigál minket az Origin programra, az ingyenes játékhoz. Ha nincs Origin fiókod, természetesen előbb regisztrálnod kell. (Tipp: Lehetőleg mellőzzük a Freemail vagy Citromail levelezőrendszert, érdemes inkább Gmail fiókkal regisztrálni.)

Matt

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.
Matt

Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
  Feliratkozás  
Visszajelzés