Simpercek

SPEKULÁCIÓ: November 15-én érkezik a Sims 4 Discover University?

Természetesen hivatalosan még nem jelentették be a Sims 4 következő kiegészítőjének témáját, illetve időpontját, így mindez kizárólag pletykának tekinthető! Arról már korábban is írtunk két korábbi cikkünkben: Sims 4 egyetem a láthatáron? és Hamarosan jön a Sims 4 egyetem?, milyen elemeket csempésztek bele az egyetem témájából eddig a Sims 4-be. Nagyon sokan várják ezt a kiegészítőt, és az elődök is mind megkapták az egyetemet, így illene ezt a játékelemet végre átemelni a Sims 4-re is.

A Target nevű amerikai üzletlánc egyik alkalmazottja kapott egy értesítést arról, hogy Discover University nevet fogja viselni a következő kiegészítő, valamint a november 15-ei megjelenési dátumról is értesülhetünk innen, ami már nem is tűnik olyan messzi dátumnak.

Nem tudhatjuk biztosra, hogy valóban szerepel-e a Target rendszerében az új kiegészítő (ugyanis csak a Target alkalmazottak férhetnek hozzá a leltárhoz), viszont a nagykereskedő vállalatoknál nem ritka, hogy ezt a fajta információt jóval előre megkapják. Ráadásul az is erősíti a gyanút, hogy az EA nyílt pozíciót hirdetett hangszerkesztők számára, aminek célja feltehetőleg a következő kiegészítő új simlish zenéinek elkészítése. Az egyik zenész ráadásul feltett egy új simlish zenét az Instagramra, ám elég hamar le is került a felületről. Mindezek felett SimGuruGrant elmondása szerint az év még nem ért véget, tehát valamire mindenképp számíthatunk idén…

Ti is várjátok már az Egyetemet?

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.