Simpercek

SPEKULÁCIÓ: November 15-én érkezik a Sims 4 Discover University?

Természetesen hivatalosan még nem jelentették be a Sims 4 következő kiegészítőjének témáját, illetve időpontját, így mindez kizárólag pletykának tekinthető! Arról már korábban is írtunk két korábbi cikkünkben: Sims 4 egyetem a láthatáron? és Hamarosan jön a Sims 4 egyetem?, milyen elemeket csempésztek bele az egyetem témájából eddig a Sims 4-be. Nagyon sokan várják ezt a kiegészítőt, és az elődök is mind megkapták az egyetemet, így illene ezt a játékelemet végre átemelni a Sims 4-re is.

A Target nevű amerikai üzletlánc egyik alkalmazottja kapott egy értesítést arról, hogy Discover University nevet fogja viselni a következő kiegészítő, valamint a november 15-ei megjelenési dátumról is értesülhetünk innen, ami már nem is tűnik olyan messzi dátumnak.

Nem tudhatjuk biztosra, hogy valóban szerepel-e a Target rendszerében az új kiegészítő (ugyanis csak a Target alkalmazottak férhetnek hozzá a leltárhoz), viszont a nagykereskedő vállalatoknál nem ritka, hogy ezt a fajta információt jóval előre megkapják. Ráadásul az is erősíti a gyanút, hogy az EA nyílt pozíciót hirdetett hangszerkesztők számára, aminek célja feltehetőleg a következő kiegészítő új simlish zenéinek elkészítése. Az egyik zenész ráadásul feltett egy új simlish zenét az Instagramra, ám elég hamar le is került a felületről. Mindezek felett SimGuruGrant elmondása szerint az év még nem ért véget, tehát valamire mindenképp számíthatunk idén…

Ti is várjátok már az Egyetemet?

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.