Simpercek

SPEKULÁCIÓ: Hamarosan jön a Sims 4 Egyetem?

Tegnap a Sims csapat a Sims 4 alapjáték új borítóján szereplő összes simet feltöltötte a Galériába a háttértörténetükkel együtt.

Az egyik simet Morgan Parknak hívják, és zöld pulóvert visel, de nézzük, mit írnak róla a leírásában!

Morgan mindig mindent belead. Egész életében szerette a sportot, emiatt pedig úgy gondolja, hogy az életet élni kell, nem egy asztalnál tölteni. Mindig készen áll a barátai által ajánlott kalandokra, és folyamatosan arra ösztökéli magát, hogy többet és többet tegyen. A pályafutásának és az ösztöndíjainak köszönhetően az egyetemen mindig ő volt a legjobban teljesítő atléta. Jelenleg az Iron Man versenyre készül, ami azt jelenti, hogy rengeteg időt tölt medencében és biciklin.

Ahogy láthatjuk, Morgan Park háttértörténetében említést tettek arról, hogy ösztöndíja van, és hogy az egyetem legmagasabb teljesítményű sportolója volt. Nem csak erről van szó azonban, hanem a kerékpárokat is említették! Valószínűleg azt gondolod, hogy a háttértörténetek alkotóinak egy kicsit meglódult a fantáziája, de van még több is. Van egy Dela Ostrow nevű sim, aki szintén érdekes háttértörténetét kapott:

Gyermekként Dela bejárta a világot, árnyékként követve anyját, a világszerte elismert divatfotóst. Ennek a tapasztalatnak köszönhető Dela eredendő optimizmusa és vállalkozó szelleme. A közelmúltban indította el első divatvonalát, egyedi darabjai és globális stílusa pedig kezd sajtót kapni. A barátnője, Mia – az önképzett dizájner – segíti, hogy naprakész legyen a divatiparon kívüli trendekből is.

Itt megemlítették az édesanyját, aki divatfotózással foglalkozott, aminek érkezését korábban megerősítették a közelgő Sims 4 Moschino cuccokkal. Jelenleg nincs hivatalos bizonyíték arra, hogy a Sims 4 Egyetem lenne a következő kiegészítő, de a háttértörténeteknek biztosan van valamiféle jelentőségük.

Morgan Park és Dela Ostrow kivételével az összes többi sim háttörténete tartalmaz néhány játékelemet, amely jelenleg elérhető a játékban. Például Mia Hayes szabadúszó programozó, Sydne Wright üzletember karrierrel rendelkezik, Hunter Evans pedig a közösségi médiára fókuszált. Szerintem a Sims csapat arra akart rejtett utalást tenni, hogy hamarosan érkezik Sims 4-hez az egyetem, amit az egész közösség hónapok óta nagyon vár.

Ne maradj le semmiről!
Kérj értesítést minden friss cikkünkről, vagy állítsd be, milyen típusú tartalmakról küldjünk hírt neked! A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

2
Hozzászólás

Kérjük, jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Hozzászólás
1 Válasz
2 Követő
 
Legtöbbször megválaszolt komment
Legtöbbször értékelt komment
2 Hozzászólók
RubyLenaNorah Legutóbbi hozzászólók
  Feliratkozás  
Visszajelzés
LenaNorah
Tag

Nagyon várnám az Egyetemet már 😀
És a kocsikat, amiket lehet vezetni 🙂

Ruby
Szerkesztő

A kocsik engem annyira nem hoznak lázba, ellenben az egyetemet én is nagyon várom már! 😀