Simpercek

Spekuláció: Frissítés várható a babákhoz?

Miután a Snowy Escape kiegészítő megérkezett, a modderek szokás szerint fejest ugrottak a játék kódjába, hátha olyan változások is belekerültek, amelyek utalhatnak az ezután érkező újdonságok témájára. Erőfeszítéseiket siker koronázta, ugyanis olyan részletek kerültek felszínre, amelyek előjelezhetik a közösség egyik legvágyottabb frissítését, a babákat.

November 15-én az egyedi tartalom készítő Ravasheen osztotta meg Twitteren az információt, amihez mellékelte a forráskód egy részét is. Ezt a kódszakaszt a készítők arra használják, hogy a különféle korosztályokhoz tartozó interakciókat teszteljék vele, és a források szerint a csecsemő életszakasz a legutóbb még nem szerepelt benne. Mindeddig ez az egyetlen nyom, ami arra utal, hogy a fejlesztők ilyen témájú frissítésen dolgoznak, így korai lenne az ünneplés, de reménykedésre ad okot a megtalált címke.

A Sims 2 és Sims 3 szériákban a babák önálló simekként jelentek meg, és bár túl sok interakció nem érhető el velük kapcsolatban, a Sims 4 érezhetően visszalépett ezen a téren elődjeihez képest. Hamarosan talán ingyenes frissítésként vagy egy új csomag részeként orvosolják a fejlesztők ezt a hiányosságot. Ti mit gondoltok erről? Mi nagyon örülnénk neki!

Frissítés: Arnie – az  információt megerősítő modder – azóta új tweetet tett közzé, amelyben arról ír, tévedett, mert a babás sor korábban is szerepelt a kódban. Tehát ez nem egy friss változtatás, ugyanakkor attól függetlenül, mikor került bele, mégis reménykeltő, hiszen a fejlesztők nem zárták ki a babákhoz tartozó interakciók lehetőségét.

 

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.