Simpercek

Spekuláció: Év végén érkezik a Sims 4 nyolcadik kiegészítője?

Úgy tűnik, hogy az idei évben nem csak a Sims 4 Island Living kiegészítő láthatja meg a napvilágot. Köztudott, hogy a szinkronszínészekről és hangszerkesztésről kiszivárgott infók általában a Sims 4 közelgő játékcsomagját jelentik pár hónapon belül. Ez beigazolódott már az Island Living, Vampires, Seasons, Get Famous, valamint a StrangerVille megjelenése előtt is. A Maxis.com oldalon megjelent egy új pozíció kiírása, amelyben hangszerkesztőt keresnek. Olyan személyt jelentkezését várják, aki képes a Sims 4 következő kiegészítőjének hangkeverésében közreműködni. Bizony, nem game pack-et vagy stuff csomagot említettek benne, hanem kiegészítőt. Csakhogy az Island Living megjelenésekor zajló élő közvetítésben a simguruk elhintettek pár morzsát arról, hogy a valószínűleg boszorkány témájú Sims 4 Reaml of Magic game pack szeptember végén kerül kiadásra.

A képen látható dátum szerint július 8. és október 11. között tart a jelentkezési időszak, így nem utalhat a boszorkányos játékcsomagra, hiszen október közepéig tart a jelentkezés, és csak aztán veszi kezdetét a további munka.

2015 és 2017 között évente két kiegészítő jelent meg a Sims 4-hez, és könnyen lehet, hogy idén az az öröm ér minket, hogy az EA folytatja a korábban megkezdett hagyományát.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.