Simpercek

The Sims Mobile: Új frissítés (2018. április 17.)

Üdvözlünk az első hibajavítás jegyzetükben a Sims Mobile-on! Szeretnénk elkezdeni megosztani több frissítést új funkciókkal és fejlesztésekkel. Alábbiakban olvashattok a legizgalmasabb újításunkról a 10.0.0 verzióban, amely mostantól letölthető!

Megjegyzés: Ha nem látod a frissítést az iOS App Store alkalmazásban, próbálkozz a Frissítések fülön, és húzd lefelé az ujjadat az oldalon a frissítéshez!

Új korlátozott idejű esemény
Fejezd ki a stílusodat The Sims Mobile alkalmazással és ASOS-szal. Április 19-től május 2-ig részt vehetsz az ASOS Divatbemutatón, és lehetsz divatdiktátor. Oldd fel az ASOS tavaszi kollekcióját a simjeidnek, és szerezz kedvezményt az ASOS.com oldalon!

Új karrier
Az ASOS divatbemutatón belül oldd fel és fejleszd a simjeid fényképész jártasságát az új fényképezés karrier segítségével!

[foogallery id=”12528″]

 

További események a helyszíneken
Megnöveltük a simjeid otthonán kívül elérhető kapcsolati események számát. Olyan eseményeken vehettek részt, mint pl. Tanulmányi kirándulások (Field Trips), azokra a helyszínekre, amelyeket még nem oldottál fel.

[foogallery id=”12531″]

 

Matrica Központ
Most már láthatod, hogy a simjeid mennyi matricát kaptak az adott hét alatt az új Matrica Központ (Sticker Hub) segítségével. Egyszerűen menj a Sim Info panelre (Bal, sarokban található a plumbobbal rendelkező profil ikon), és érintsd meg a Matrica fület a felső részén. A több matrica több Izzy zsetont jelent (Izzy Token).

Egyéb fejlesztések
A küldetések (Quests) menüje átalakításra került, és most már könnyebb megkülönböztetni a korlátozott idejű feladatokat. Szereted a lombkoronákat? Szerencséd van! Új fák és növények már elérhetők az otthoni dekorációban (Home Decoration).

[foogallery id=”12535″]

 

Hibajavítások

  • Megoldódott a probléma, ahol a játékosok nem kapták meg azokat az elemeket, amelyeket az áruházban vásároltak.
  • Megoldott a hiba, ahol egy helytelen Sim került megjelenítésre az Eseménygyűjteményben.
  • Számos grafikus hibát javítottunk ki, beleértve a kockázatos tevékenységek közben felmerülőket is.
  • Javítottunk egy olyan problémát, ahol a játékosok nem tudták mozgatni a tárgyakat, miközben a simek kisbabát próbáltak összehozni.
  • Rengeteg olyan interakciót helyreállítottunk, ahol a sim gyerekek megnyúltak.
  • Megoldódott az a kérdés is, ahol a partik helytelen karriereket ajánlanak fel a játékosoknak.
  • Megoldódott egy olyan probléma, amelyben a gyermekek nem jelentek meg a gyermekágyban, vagy nem lehetett velük kapcsolatba lépni.
  • Megoldódott egy olyan kérdés is, ahol a simek nem tudtak visszavonulni a Sim Info panelen keresztül.
  • Több tucat hibajavítás és fejlesztés került be az alkalmazásba.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.