Simpercek

The Sims Mobile: Új frissítés (2018. május 02.)

Megérkezett az új frissítőcsomag a The Sims Mobile alkalmazáshoz. A telepítéséhez ellenőrizd az App Store és a Google Play eszközt. Ez a frissítés több játékhibát javított, új játéklehetőségeket, új bútorokat és még sok mást is tartalmaz. Lássuk, mik kerültek bele az alkalmazásba.

 

Új esküvői küldetés

Az eljegyzés nagy mérföldkő egy sim életében, és sok tervezést igényel. Mostantól a The Sims Mobile-ban részt vehetsz az Esküvői küldetésben, miután a simek eljegyezték egymást. Ha a feladatokat időben megoldod, jutalmakat, valamint egy új Nászutas lakosztály kollekció készletet nyerhetsz.


Új küldetések a 20-25 játékos szinthez

További célokat tűztünk a játékosok elé a játék magasabb szintjein is. Ha a elérted a 20-as szintet, nézd meg őket a Küldetés (Quest) menüben.


Új bútor tartalom

Hangulatos kandallóval érkezik az új barokk nappali kollekció készlet. A frissítés részeként további kandallók is rendelkezésre állnak.


Egyéb fejlesztések

  • A simek mostantól élőbbé válnak a jóga esemény során.
  • Egy sim népszerűsítése most 15 helyett 30 energiát biztosít.
  • A játék teljesítményének optimalizálása az otthoni telken.


Hibajavítások

  • Megoldódott a hiba, miszerint néhány oktató és játszató sim nem volt képes elhagyni a házat
  • Megoldódott az a hiba, miszerint az idős simek beragadtak játszható simként
  • Megoldódott a hiba, miszerint a helyszínek helytelen időpontban záródtak le

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Niki
Niki
6 évvel ezelőtt

De jó ez a frissítés is. 🙂