Simpercek

Sims 4 Werewolves játékcsomag – Első infók a vérfarkasokról

A Sims csapat ma jelentette be a Sims 4 Werevolves játékcsomagot, amely egy új világot, egy teljesen új okkult típust, játékmenetet, CAS és építési elemeket is hoz. A csomag megjelenési dátumát 2022. június 16-ra tűzték ki, ami nem véletlen, mivel akkor lesz telihold. Ugye, milyen remek időzítés?

Üvöltsd át az éjszakát a Sims 4 Werevolves játékcsomaggal! Simjeid átalakulnak, falkákhoz csatlakoznak, és a telihold fényében vadul szaladgálnak. Fedezd fel Moonwood Mill világát, és tudd meg a vérfarkasok titkait, miközben eligazodsz új likantróp életedben. A simek új képességekre tehetnek szert, új temperamentumukkal kell megbirkózniuk, és talán még sorstársainkkal is találkoznak.

Élet a vadonban – Milyen nagy fogaid lesznek! Változz át vérfarkassá, és öleld magadhoz (vagy küzdj meg) állatias természeteddel! A vérfarkas simek a félelmetes alakjukon túl egyedi temperamentummal és képességekkel is rendelkeznek majd, hatással lesz rájuk a holdfázis, és farkas-specifikus életeseményeket élhetnek át.

Alfa vagy magányos farkas? – Alakítsd ki a vérfarkas identitásodat! Megharaptak, vagy vérfarkas családba születtél? Akárhogy is történt, most el kell döntened, milyen farkas akarsz lenni! Keress egy falkát, hogy együtt kószálj velük az éjszakában, találkozz a sorstársaddal az Üvöltő Pont (Howl Point) tetején, vagy kerüld mindezt, és próbálj meg magányos farkasként boldogulni!

Likantróp történetek – Sok mindent megtudhatunk a vérfarkasokról, és eredetükről. Bogozd ki a vérfarkasok, vámpírok és varázslók történetét, miközben könyveket olvasol, titkos alagutakat fedezel fel, gyarapítod a gyűjteményedet, és kapcsolatba lépsz Moonwood Mill lakóival.

Apró infómorzsák

SimGuruConor megerősítette, hogy az előzetes videóban látható teleszkóp nem dekorációként van kitéve, hanem használható lesz.

SimGuruFrost megerősítette, hogy a Sims csapat egy jövőbeli frissítésben testszőrzetet ad a játékhoz, és hamarosan több információt is megosztanak majd erről. A The Sims azt tweetelte, hogy a frissítés is megérkezik “hamarabb, mint gondolnánk”. Remélhetőleg már csak hetek van nak hátra, sok év telt el ugyanis azóta, hogy simjeink szőrtelenül töltötték napjaikat.

Az EA bejelentette, hogy a Sims 4 Werevolves játékcsomag élő közvetítése magyar idő szerint június 10-én 20 órakor lesz.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.