Simpercek

Sims 4 Üvegházi menedék és Pince kincsei szett

Az EA és a Maxis két új Sims 4 szettet jelentett be: Üvegházi menedék (Greenhouse Haven) és Pince kincsei (Basement Treasures), amelyek tematikus tárgyakat tartalmaznak az építési módhoz. Mindkét szett 2023. április 20-án jelenik meg PC-n, Macen, PlayStation és Xbox konzolokon. A szetteket a hivatalos EA alkalmazásban, a Steamen és a hivatalos konzolos áruházban szerezheted majd be.

Sims 4 Üvegházi menedék

A The Sims™ 4 Üvegházi menedék szett segítségével létrehozhatsz egy helyet, ahol a simek élvezhetik a növényekkel töltött időt.

Egy szoba a növekedéshez – Ez a szett a tökéletes üvegházszerkezet létrehozásához tervezett építési elemeket tartalmazza. Készíts egy ideális ablakos menedéket simjeid számára, hogy kényeztethessék zöld hüvelykujjukat és kiélhessék a kertészkedési fantáziájukat.

Életjelek – Még a legszervezettebb kertészeknek is szükségük van szerszámokra. A cserép, a növénykezdemények, a kesztyűk és a szórófejes flakonok olyan helyet varázsolnak az üvegházból, ahol a simed szívesen tölti az idejét.

Üvegházi menedék tárgyai

A tegnapi frissítés előkészítette a játékot a szettek csütörtöki kiadására a játékfáljon belül, amelyben előre lehet látni a szettek tartalmait. Ez a szett elsősorban arra szolgál, hogy feldíszítsd és feldobd a simjeid üvegházát, teraszát vagy erkélyét terrakotta cserepekkel, kerti felszerelésekkel és kis palántákkal, amelyeket a már termesztett növényekhez adhatsz hozzá. Az új ablakok tökéletesek a világos üvegházak vagy verandák kialakításához. Ez a szett összesen huszonhét új tárgyat tartalmaz.

Sims 4 Pince kincsei

A The Sims™ 4 Pince kincsei szettben használt bútorok és elfeledett kedvencek várnak rád.

Csak egy kicsit poros – Néha szét kell nézned a pincében, hogy felfedezz néhány gyöngyszemet. Lehet, hogy kissé megkopottnak tűnnek, de még mindig használatban vannak, és igazi jellemet takarnak.

Értékes emlékek – Adj egy kis történelmet a dekorációdhoz! Ezek a tárgyak szentimentális értékkel bírnak a simjeid számára, vagy egyszerűen csak azt, amivel beérik? Talán ez volt az anyukájuk kedvenc nyugágya, vagy a nagyszüleik régi televíziója. Hozz létre új emlékeket a régiből!

Pince kincsei tárgyai

Ezek a régi, koptatott, törött és kiselejtezett tárgyak a pince, poros padlás vagy akár elhagyatott hely berendezésére alkalmasak. Ez a szett összesen huszonhat új tárgyat tartalmaz.

Az egyik hivatalos képen látható szétszedett ágy a régi motorosnak ismerős lehet, mivel eddig az elődökben megtalálható a szív alakú ágy. Holnaptól már a negyedik szériában is kapható, ami valószínűleg dekorációként lesz használható. Emellett a tárgyak között egy Sims 1-ből ismert, ikonikus szobanövény is felbukkant.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments