Simpercek

Sims 4 – Új szett és csomagfrissítés megerősítve

A legutóbbi élő közvetítésben a simguruk utaltak arra, hogy a Sims 4 meglévő csomagjai fejlesztéseket és frissítéseket kaphatnak. Ma a hivatalos The Sims Twitter üzenőfalán megerősítették az állítást.

https://twitter.com/TheSims/status/1427649432196108293

A tweet néhány frissítést ígér egy meglévő játékcsomaghoz, valamint egy új szettet is még a nyár vége előtt. Egyelőre hivatalosan nem derült ki, hogy melyik játékcsomag fog frissítést kapni, de erős a gyanúnk, hogy a Spa Day lesz az néhány olyan kifejezés alapján, mint például “frissítő” és a “pihentető”, amit a csomag frissítésének leírására használtak.

Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.