Simpercek

Sims 4 – Új okkult simek, úszható területek, NJK és játékcsomag frissítése

Tegnapra kitűztek egy időpontot, hogy a simguruk részletesen bemutassák a CAS tartalmakat, valamint tárgyakat a nemrég megjelent Sims 4 Cottage Living kiegészítőből az Inside Maxis élő közvetítésben. A végén elérkeztünk arra a pontra, hogy az összeválogatott kérdésekre válaszoltak a Sims 411 keretében, amelyek közül néhány megkérdezett fejlesztés hamarosan a játékban is megjelenik majd.

Lesznek vérfarkasok, tündérek és zombik a Sims 4-ben?

Talán? Talán? Talán? Meglátjuk! Határozottan halljuk az okkult rajongók erős vágyát a vérfarkasok, tündérek és zombik iránt a Simsben. Egyelőre nem tudjuk megerősíteni, hogy mikor kerülnek be a játékba, de szeretnénk ugyanannyi szeretetet és átgondoltságot beléjük fektetni, mint a vámpírok és a varázslók esetében. Szóval tényleg sokat koncentrálunk rájuk, amikor megcsináljuk őket és gondoskodunk róla, hogy nagyszerűek legyenek.

Egyelőre az ütemtervünk továbbra is a játékban lévő tartalmak javítására összpontosít. Ezzel együtt, maradj velünk és készülj fel a simjeiddel az egyik meglévő játékcsomagunk hamarosan megjelenő “pihentető frissítésére.”

Ha nem tévedünk, a “pihentető frissítés” arra enged következtetni, hogy a Spa Day játékcsomag kaphat egy már régóta érő frissítést. Arról, hogy mennyire fogják átszabni a csomag tartalmát, egyelőre még nem nyilatkoztak.

Emlékezzünk arra, hogy még 2020. januárban a The Sims csapat egyik felmérésen keresztül kérdezte a simmerektől, hogy melyik kiegészítők és játékcsomagok szorulnának extra csiszolásra és további fejlesztésekre. Úgy tűnik, hogy a csapat készen áll az első csomagfrissítésre.

Miért lesz világosabb a bőrszín a Sims játékok során?

Az első Sims játék megjelenése óta több száz városlakó kelt életre. Rengeteg szeretetet fektettünk bele mindegyikükbe és elismerjük, hogy egyedi gondoskodásra és figyelemre van szükségük, így itt az ideje egy apró átdolgozásnak.

Jelenleg a Sims 4 NJK (Nem Játszható Karakterek) frissítésén dolgozunk, beleértve a vizuális megjelenésüket és a történetüket is. Ez egy kis időt vesz igénybe, mivel Willow Creektől Henford-on-Bagley-ig minden egyes simmel el kell töltenünk egy kis időt. Ez azt jelenti, hogy lépésről lépésre, vagyis városról városra haladunk és izgatottan várjuk, hogy egy későbbi időpontban frissíthessünk.

Tervezik az óceánt minden világban úszhatóvá tenni, nem csak Sulaniban?

A jövőbeni csomagokban továbbra is hozzáadjuk az úszható területeket a világokhoz, ha lehetséges. Szóval maradjatok velünk, ha erre vonatkozó bejelentésre áhítoztok! Addig is, Sulani mellett a simjeid csobbanhatnak Britechesterben, Mt. Komorebiben, illetve Henford-on-Bagley-ben. Ezek azok a világok, amelyek jelenleg támogatják a nyílt vízi fürdőzést.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.