Simpercek

Sims 4 – Új infók érkeztek a hamarosan megjelenő szettekről

Ezen a napon frissült a játék, amellyel meglepetésszerű leleplezést hajtottak végre. Két új hivatalos Sims 4 szett bukkant fel, melyek a Pastel Pop és az Everyday Clutter szett címet viselik.

Mindkettő új építési elemeket tartalmaz, ahogy a szettek hivatalos képein látható, hogy a variációk és lehetőségek mind a dekorálók, mind a szobabútorozók számára egyaránt rendelkezésre állnak. Új információk láttak napvilágot a két szettel kapcsolatban, és a legfontosabb funkciók és az új tárgyak teljes listájának előképét is láthatjátok.

Sims 4 Everyday Clutter

Leírás és főbb jellemzők

Alakítsd a szeretettnek és lakottnak tűnő tereket a Sims 4 Everyday Clutter szett segítségével! Meséld el simjeid személyiségének történetét a hobbijaikhoz és mindennapi életükhöz kapcsolódó, szétszórt tárgyakkal, például használt kávéscsészékkel, egymásra pakolt magazinokkal vagy szépségápolási kellékekkel!

Személyes – Egy mobiltelefontok a simed kedvenc színében, egy halom könyv és játék a nappalijukban, kreatív fényképek – ez a kollekció rengeteg apró, személyes elemet tartalmaz, amelyekkel a simed házát otthonosabbá teheted.

Mutasd, hogy elmondd – A használt kávéscsészék szétszórása azt mutatja, hogy a simed nagy koffeinrajongó, vagy a smink- és ékszerdobozok elhelyezése a komód tetején utalnak a sim a reggeli rutinjára. Ez csak néhány példa arra, hogy ez a szett milyen vizuális történetmesélést tesz lehetővé.

Hivatalos képek

Építési elemek

Sims 4 Pastel Pop

Leírás és főbb jellemzők

Tervezz egy lágy és játékos hálószobát, amely tökéletes az álmodozáshoz a Sims 4 Pastel Pop szett segítségével! Variáld össze az egyszerűt és a pszichedelikusat furcsa pasztellnyomatokkal, szabálytalan formákkal és vintage hangulattal! Ez a kollekció tökéletes a simed kollégiumába, hálószobájába vagy stúdiólakásába.

Alap avantgárd – A dekorálás legyen szórakoztató és gondtalan! Adj szobádnak egy furcsa oldalt szabálytalan, de egyszerű formákkal, álomszép pasztellszínekben. A kollekció szív alakú székeket, tócsa alakú tükröket és még több lehetőséget kínál arra, hogy a szeszélyt beépítsd a mindennapi stílusba.

Kísért a múlt – Hozz létre egy olyan kortárs teret, amely a régmúlt időkből merít ihletet. A szettben található mintás ágyneműk és pszichedelikusan ívelt asztallábak a 60-as és 70-es évek nyarait idézik, de mégis jól illeszkednek a modern, visszafogott berendezéshez.

Hivatalos képek

Építési elemek

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments