Simpercek

Sims 4 Tiny Living és “Arts and Crafts” cuccok

Nemrég elbúcsúztattuk az óévet, de már az idei év elején se pihennek a Sims táján, hiszen új tartalmak várnak ránk. SimGuruFrost megerősítette, hogy januárban nem várható Maxis Monthly élő közvetítés. Viszont a frissítőcsomag hamarosan elérhetővé válik, hiszen hamarosan megjelenik az új cuccok csomag, aminek a bejelentésével máris megleptek minket.

Korábban beszámoltuk arról, hogy PC-re, illetve Macre január 21-én érkezik a Tiny Living cuccok, a konzolosok pedig leghamarabb február 4-én játszhatnak vele. Az Origin oldalán kaphatunk egy kis ízelítőt is az apró kuckókból.

Mielőtt belemerülnénk a Tiny Living cuccokba, érkezett egy hír a kötögetős cuccok második szavazásának eredményéről. A hivatalos voksolás és a Facebook oldalunkra kitett reakciógombos kép szavazói egyöntetűen a DIY Delight stílust választották. A harmadik forduló témája a ruházati stílusról fog szólni, amit január végén láthatunk viszont.

Gondolj nagyot, építs kicsiben! A Sims 4 Tiny Living cuccok segítségével készítsd el simjeid álmainak kicsi, kényelmes otthonát, helytakarékos bútorokkal berendezve, a korábban sosem látott, új lakótelek típusra! Élvezd a kényelmes életmódot olyan CAS elemekkel, amelyek kiemelik simjeid bekuckózós életmódját, mint például a kényelmes pizsamák és a túlméretezett kasmír pulóverek.

Építsd meg kicsi élettered – Kicsinyítsd le simjeid házát ezzel a vadonatúj, sosem látott lakótelektípussal! Fűszerezd meg életüket a miniatűr élet kihívásaival és egyedi előnyökkel, amiket akkor kapsz, ha simjeid megfelelnek az apró otthon követelményeinek.

Hozd ki a legtöbbet a legkisebből – Takaríts meg helyet simjeid szobáiban a Murphy-ággyal! Ehhez a bútorkombinációhoz egy kétszemélyes kanapé is tartozik csukott állapotban, és az egész egy nagy tárolószekrényhez kapcsolódik!

Légy kényelmes – Szabd testre apró otthonaid olyan helytakarékos kombinált tárgyakkal, mint a minden-egyben sztereó, TV és könyvespolc! Az új élénk, fényes színvilágú bútorok máris sokkal tágasabbá varázsolják a szobát!

Kuckózz be stílusosan – Öltöztesd fel a simeket kényelmes, új CAS elemekbe, például ingbe vagy garbóba, amelyek jelképezik a visszafogott életmódjukat.

Január 7-én a Sims csapat meglepte a simmereket az új cuccok csomag előzetes videójával. Ez a cuccok egy, a korábbi szériákban eddig még nem látott aspektusát öleli fel a játéknak: az apró otthonok építését körüllengő őrülettel foglalkozik, arra ösztönözve a játékosokat, hogy kicsi, kompakt házakat építsenek.

Új telektípus

A Tiny Living cuccok egy új Tiny Home Residential nevű telektípust fog hozzáadni a játékhoz. A telektípushoz több játékmenetet módosító tulajdonság is kapcsolódik, hogy vonzóvá tegyék a simek számára az ilyen telkeken való letelepedést.

A játékosok legfeljebb 100 négyzetrács nagyságú építhetnek a Tiny Home Residential telken, ami szórakoztató kihívást jelent az építők számára. Biztosítja azt is, hogy a játékosok ne építsenek kastélyokat ezen az új telektípuson, és valljuk be, ebbe a hibába elég sokan gyakran beleesünk.

Az apró otthonok lakótelkeire alacsonyabb számlák érkeznek, ami nagy előnyt jelenthet a takarékos simek számára. Természetesen a simek is közelebb kerülnek lakótársaikhoz az összezártság következtében, mind fizikailag, mind érzelmileg. A családközpontú simek kifejezetten rajonganak majd az efféle életmód iránt, hiszen a korábbinál is több lehetőségük van arra, hogy megerősítsék azokat a családi szálakat!

A simek kényelmi bónuszt kapnak az új telken. Ez kiválóan alkalmas a lusta simek számára, vagy igazából bárki számára, aki stresszessé válik, ha egy óriási házat kéne karban tartaniuk.

Az előzetesben többszintes házak is megjelentek, ami alapján úgy tűnik, hogy akár négy szintet is ki tudunk építeni, mindaddig, amíg nem haladjuk meg a 100 négyzetrács összalapterületet. Arról, hogy létrákat vagy csigalépcsőt kapnánk, egyelőre még nincs információnk, annyi biztos, hogy a trailerben nem látni egyiket sem.

Új kompakt bútorok

A pénzügyi, szociális és kényelmi előnyök mellett a simek új, kombinált bútorokat is kapnak, melyek multifunkcionális kialakítása rengeteg helyet takaríthat meg. Stílusos megoldás arra, hogy zsúfolt helyett otthonossá váljon a szoba!

Néhány bútortípusból végre bekerülnek egy négyzetrács nagyságú változatok is, így íróasztalból, valamint ruhásszekrényből is. Egy új szórakoztató tárgy is érkezik, amely egyszerre foglal magában TV-t, sztereót és könyvespolcot is, mindezt egy két négyzetrács nagyságú bútorban! A korábbi szériák után most a Sims 4-hez is megérkezik az ikonikus Murphy-ágy, amely kanapéval, polccal és egyéb dekorációkkal rendelkezik, amikor összecsukva épp nem ágyként használjuk.

Új CAS cuccok

Számos új, otthonos, kényelmes ruhát és frizurát mutattak be a trailerben. Bújtasd vastag pizsamákba, melegítőbe vagy alkalmi ruhákba simjeidet, hogy egy forró ital és egy jó könyv társaságában igazán bekuckózhassanak új, barátságos otthonukban. A könyvmolyok és a magányos simek minden bizonnyal értékelni fogják új ruhatárukat.

Lehetséges új halálnem?

Valójában nem láttuk, hogy az előzetes videóban halál történt volna, mikor a murphy-ágy elkalapált egy pórul járt simet, vagy épp felcsukódott, miközben békésen aludtak benne, de gyanítjuk, hogy új halálnem is jöhet a cuccok csomaggal. Az előző szériákban a simek belehalhattak abba, hogy az ágy összezúzza őket, így nem lepődnénk meg, ha a készítők itt is folytatnák a hagyományt.

SimGuruNinja a twitterben látszólag megerősítette a feltevésünket az ággyal kapcsolatban, ugyanis egyik posztjában ez áll: “Visszahoztuk a Murphy-ágyat! Nem lenne az igazi, ha nem lehetne belehalni!”

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.