Simpercek

Sims 4 Snowy Escape – Mély hó, még mélyebb személyiség

Tegnapelőtt érkezett a bejelentés, miszerint november 13-án új kiegészítő várható a Sims 4-hez, mostanra pedig kicsit több hírrel is szolgálhatunk a Snowy Escape-ről. A japán kultúra rajongói örülhetnek, ugyanis az új szomszédság egy hegyvidéki, ázsiai ihletésű helyszín, ahol a simek izgalmas téli sportoknak hódolhatnak, mint pl. síelés, hódeszka vagy sziklamászás, elmerülhetnek az onszen fürdőház vizében, vagy gondolatébresztő sétákat tehetnek a festői természetben.

Mt. Komorebi nem vakációs világ, hanem a negyedik szériában elsőként kettő az egyben: a simek beköltözhetnek, vagy akár lakást is bérelhetnek, ha csak egy rövid kiruccanásra vágynak. A távol-keleti hangulatról több, mint 130 új elem gondoskodik a családszerkesztőben, továbbá számos új bútor és különleges építészeti megoldás érhető el, hogy felépítsük álmaink házát. Olyan berendezési tárgyak érkeznek, mint shoji ajtó, ablak és térelválasztó, tatami matrac vagy papírlámpás. Kertünket akár dekoratív koi szökőkúttal is díszíthetjük, vagy egy csodás sziklakerttel a japán juhar alatt.

A varázslatos szomszédság megteremtése mellett további újdonság a Lifestyles and Sentiments, azaz Életstílusok és Érzelmek rendszer is. Ennek célja a simek jellemének és kapcsolatainak tovább mélyítése. A tizenhat új életstílus a sim tetteinek és szokásainak következményeként nyilvánul meg, méghozzá a CAS jellemvonásoknál jelentősebb hatással, hiszen ezek az átélt tapasztalatokra épülnek. Az érzelmek azt mutatják meg, hogyan képes két sim különbözőképp érezni egy közös tapasztalattal kapcsolatban, ami hosszantartó hatással lesz viszonyukra, beleértve a szociális interakciókat is.

A világ megteremtéséhez a Maxis olyan neves simmerekkel működött együtt, mint Deligracy, JamesTurnerYT, Lilsimsie és Simlicy, és a következő hetekben több részletet is hallhatunk majd, hogyan hívták életre a szomszédságot. További információkat az október 30-án tervezett élő közvetítésen tudhatunk meg a csapat Twitch csatornáján.

A Snowy Escape a Seasons kiegészítőtől függetlenül megvásárolható és használható.

Készülj a szédítő téli sportokra, pihenj természetes meleg források vizében, és tervezd meg japán stílusú otthonod a Sims 4 Snowy Escape kiegészítővel! Fedezd fel a szórakozás új formáit – hódítsd meg simeddel a hegycsúcsot, és szerezz ismerősöket Mt. Komorebi világában. A szánkózástól és hódeszkától kezdve egy forró levesig a kotatsu asztal körül, mindenki talál valamit, ami a stílusához illik.

Feszegesd a határaidat – Tedd próbára simed képességeit és kitartását a hegyoldalon. Csatolj fel sílécet a lesikláshoz, suhanj hódeszkán vagy pattanj szánkóra egy társad mellé! Jobban szeretsz felfelé tartani? Építsd simed sziklamászó jártasságát és érd el a hegycsúcsot egy merész, olykor veszélyes kalandon!

Találd meg a békéd – Engedd simed gondjait a meleg vizes tavakba merülni, majd ültesd egy forró leves mellé a kotatsu asztalhoz, vagy szerezz új ismerősöket a bambuszerdőben vagy havas tájon túrázás közben. Merülj el a a gondolatébresztő séták  és a kellemes zenék nyugalmában, hogy irányításod alá vond érzelmeidet és felfedezd belső békéd.

Késztítsd el saját menedéked – Akár a hagyományos, akár a modern stílusú japán bútorokat és dekorációkat kedveled, a shoji ajtók, ablakok, térelválasztók, tatami matracok és többi elem segítségével olyan otthont teremthetsz, ami összhangban áll életeddel. Vesd le cipőd a genkan ajtó előtt a papírlámpások lágy fényében, vagy építsd meg saját sziklakerted odakint!

Határozd meg életstílusod – Oldj fel új jellembeli és kapcsolati hatásokat az Életstílusok és Érzelmek rendszer érkezésével. Simed életstílusa a tettei és szokásai alapján nyilvánul meg, tartósan befolyásolva viselkedését. Hasonlóképp, a közös élményekből fakadó érzelmek  is tartós hatással bírnak a simek egymáshoz fűződő viszonyára, beleértve a szociális interakciókat is.

Forrás: SimsVIP

Szárnybontogató írópalánta, elhivatott tippíró és modvadász. Lelkes fordító, Sims 3, Sims 4 és Sims Medieval játékos. Az oldalfelépítés és design elkövetője, fáradhatatlan fogalmazó és backstage admin.