Simpercek

Sims 4 Sims Express Delivery – Föld napja és egy csipetnyi arab kultúra (2022. április 27.)

A tegnapi napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Új forgatókönyv

Egy új korlátozott idejű Békafanatikus (Frog Fanatic) nevű forgatókönyv érkezett a Sims 4-hez, amely most indul és 2022. május 24-ig lesz elérhető.

Békafanatikus (Frog Fanatic)

Béka tény #1: A békák nem tudnak egyszerre enni és nyitva tartani mindkét szemüket.

Egy sim kétségbeesetten próbálja összegyűjteni a világ összes békás tényét. Elvégre a békák olyan brekegő élőlények, amelyeket egy csomó mindenre fel lehet használni… még szaporítani is lehet őket.

Ez a békafanatikus varangyosan alig várja, hogy beugorjon a legközelebbi tóba, és összegyűjtse az összes békabarátot.

Követelmény:

  • Legalább 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetel:

  • Teljesítsd az összes célt és találd meg az összes békabarátot!

Új növény

Egy aranyos, új, közepes méretű növény került az építés módba. Az éjjel virágzó Cereus (Night-blooming Cereus) növény mindössze 120 simoleonért lehet a tiéd, és öt különböző színben lehet kapni. A képen látható utolsó két példány éjszaka világít.

Új receptek

A mai szállítmány új arab konyhát hoz a játékba. Két új arab receptet készíthetünk el a simjeiddel.

Zaatar Manakeesh

Ez a jól ismert arab sós péksütemény rágcsálnivalóként vagy előételként is fogyasztható. Ez egy lapos kenyérből áll, amelyet olívaolajjal és za’atarral (a gyógynövények, fűszerek és szezámmag keverékével) körítenek, és néha fehér sajtot is tartalmazhat. Vegetáriánusok számára is fogyasztható.

Knafeh

Ez az arab desszert egy édes és sós finomság, amely számos kultúrában igen népszerű.

A knafeh hagyományos tésztafoszlányokból készül, amelyeket olvasztott vajjal kevernek össze, és egy réteg sajtot tartalmaznak. Miután megfőtt, cukorból készült édes szirupba áztatják, amelyet narancsvirág- vagy rózsavízzel is átitathatnak, és néha aprított pisztáciával díszítik. Ennek az ételnek számos különböző változata létezik a különböző arab régiókban és kultúrákban, de mindegyik nagyon finom! Vegetáriánusok számára is fogyasztható.

Új felsőruha

A Föld napja alkalmából a játékban most egy szívecske alakú Föld bolygó mintájú felsőt találhatsz felnőtt női és férfi simek számára.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.