Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Visszatér a rég látott különleges eseményből (2022. április 13.)

A tegnapi napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Új forgatókönyv

Emlékszel még a növénysimre? Mostantól forgatókönyv formában tér vissza a régi különleges esemény, amelynek Ültess egy simet (Plant-A-Sim) nevet adták.

Ültess egy simet (Plant-A-Sim)

Milyen titkokat rejt a Tiltott Gyümölcs? Kóstold meg, hogy elkezdhesd a növénysim életet!

Egy sim nemrég szerezte meg a növénysim titokzatos Tiltott gyümölcsét. Mi baj származhat abból, ha eszünk belőle egy-két falatot? Nem mintha varázslatos módon zölddé válnál, leveleket hajtanál és növénysimként kezdenéd élni az életed!?

Vajon a sim képes a legjobb növénnyé válni, mielőtt az idő és a gyümölcsök elfogynak? Vagy rájönnek, hogy a jó öreg sim élet az igazi hivatásuk?

Követelmény:

  • Legalább 1 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetel:

  • A sim az összes célt teljesíti, miközben a növénysim életét éli

Új frizura

Új kéttónusú női frizura került az alapjátékba. Minden különböző színű tincs más-más tónusban jelenik meg.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.