Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Új zenék, tárgy és forgatókönyv (2023. június 20.)

A június 20-ai napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Új rádióállomás: R&B

Az R&B rádióállomás mostantól minden Sims 4 játékos számára elérhető az alapjátékban. Az új dallamok meghallgatásához kattints bármely sztereóra, és válaszd ki a lejátszandó R&B rádióállomást vagy a Játékbeállításokban (Options) a Zene (Music) menüpont alatt megtekintheted az összes zenét.

Könyvek átszínezése

A nemrég megjelent Book Nook szetthez kapcsolódóan az alapjátékkal érkezett könyvek egy sor új színt kaptak, hogy illeszkedjenek a szettben található könyvekhez. Minden játékos megkapja ezeket az átszínezéseket, még akkor is, ha nem rendelkeznek a Book Nook szettel.

Új forgatókönyv: Családi vagyon

Mostanában nagyon rég nem kaptunk új forgatókönyvet, de a mai napon megtörték a nagy csendet ezzel az új Családi vagyon (Family Fortune) forgatókönyvvel, amelyben egy előre készített családdal játszhatsz végig egy történetet.

Jutalom: Elégedettségi pontok

Nehézségi szint: Haladó

Játssz a Landry háztartással

Három civakodó testvér terve, hogy rátegyék a kezüket a nagymamájuk vagyonára. A család matriarchája azonban csak azoknak szánja az örökséget, akik méltónak bizonyulnak rá. Versenyezni vagy együttműködni fogsz, hogy elnyerd a nagymama kegyét – és esetleg a több millió simoleont?

Kezdj ezzel…

  • Nyssa, egy csalódott nagymama
  • Ava, legidősebb lányunokája, Rosszindulatú
  • Eddie, fiúunokája, Lusta
  • Lila, legfiatalabb lányunokája, Forrófejű

Történet befejezése(i):

  • Mindent elajándékoz
  • Végre egy boldog család
  • Nagymama büszke lett
  • Cserbenhagyják a nagymamát

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments