Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Új teleszkóp (2022. június 13.)

A december 1-jei napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Új teleszkóp

Újabb Sims Delivery Express tartalomfrissítés érkezett, de a többi SDX frissítéssel ellentétben ez nem tartalmaz új tartalmat a mai alapjáték javítócsomagig. Megerősítést nyert, hogy ez a szállítmány az alapjáték frissítés előkészítése, amely aktiválja a játékhoz hozzáadott teleszkópot.

SimGuruNova közzétett néhány képet a teleszkópokról és egy Holdról készült fényképről is.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.