Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Új tárgyak és forgatókönyv (2022. június 8.)

A szerdai napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Új tárgyak

Az újabb Sims Delivery Express tartalomfrissítés megérkezett, amely új tárgyakat hoz az alapjátékba a simek számára:

  • Logitech G733 fejhallgató
  • Pride zászlók

Új forgatókönyv

A Maxis egy új állandó forgatókönyvet adott ki.

Büszke szülő (Proud Parent)

Az életben semmi sem fog annyira boldoggá, szomorúvá, kimerültté és büszkévé tenni, mint a szülői lét.

Egy sim a lehető legjobb szülő akar lenni. Támogasd gyermekedet a csecsemőkortól kezdve egészen a tinédzserkorig szeretettel és odafigyeléssel!

Vajon az újdonsült szülő le tudja-e győzni a gyermekvállalással járó nyomást és nehézségeket, és képes lesz-e szeretettel ápolni és nevelni a gyermekét?

Követelmény:

  • 1-2 fiatal felnőtt vagy idősebb sim

Lehetséges kimenetel:

  • Neveld gyermekedet csecsemőkortól tinédzserkorig!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.