Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Új tárgyak és átszínezések (2023. augusztus 22.)

A tegnapi napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

A tegnapi frissítés legtöbb újdonsága az építés módban vár rád. Sims 4 alapjátékba kerültek új átszínezések és a játékmenetet érintő változások is. Így értesültünk az újdonságokról a The Sims hivatalos Facebook oldalán:

Vissza a suliba a mai Sims Delivery Expresszel! Az új építési/vásárlási elemek, köztük a telek táblák, hátizsákok, uzsonnás dobozok és mosdóajtók mostantól minden játékos számára elérhetők. Lépj be a játékba és nézd meg ezeket az újdonságokat!

Még funkcionalitást is adtunk az új tárgyakhoz. A hátizsákok mostantól tárolóként is használhatók, amelyeket a simek be- és kivehetnek az eszköztárukból. Már a tipegők is különféle ételeket és italokat vehetnek magukhoz az új uzsonnás dobozból, amelyet szintén elhelyezhetsz a simed eszköztárában.

Új mosdóajtó és átszínezések

Az új WC ikonú mosdóajtó teljesen úgy néz ki, mint egy meglévő két embert ábrázoló mosdóajtó, csak az emblémájuk különbözik. Mindkét ajtó új átszínezésekkel rendelkezik.

Kör és négyzet alakú létesítmény táblák

Az építés mód két dekorációs táblával bővült. A kör és négyzet alakú létesítmény tábla tizenhét egyedi ikont tartalmaz két különböző színben: feketében és kékben.

Alapjáték hátizsákok

A Ne Tedd Tönkre A Hátad Hátizsák (The Don’t Break Your Back-pack) egy alapjátékkal érkezett hátizsák, amely tizenöt egyedi mintával rendelkezik.

Az új hátizsák játékfunkcióval is rendelkezik, amelyet magad is hordozhatod majd, ha az eszköztáradba teszed, vagy akár szállító-tárolóként használhatod.

Uzsonnás doboz

Az uzsonnás dobozokat Mindig Van Nasi Táska (Always Has A Snack-Bag) címen találod meg, ha az építés módban próbálod megkeresni őket, ezek nagyszerű kiegészítői az új hátizsákjaidnak. Ugyanahhoz tizenöt átszínezések érkeznek, amelyeket alább láthathatsz.

Ezek segítségével gyorsan csillapíthatod a simed szomjúságát vagy éhségét, és választhatsz a gyorsételek és italok válogatott katalógusából. Az uzsonnás dobozt az eszköztáradba is beteheted, és szükség esetén magadnál tarthatod.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments