Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Új fürdőruhák (2024. május 14.)

A tegnapi napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

A tegnapi szállítmány új fürdőruhákat tartalmaz különböző formákban és mintákban a tipegő, gyermek és felnőttnél idősebb simek számára.

Tipegő és gyermek simek fürdőruhái

Különálló fürdőruha darabok vannak tipegők és gyermekek számára is. A lánygyermekek egy-egy egyberuhát kapnak, mindkét nem számára pedig új felső és alsó darab áll rendelkezésre. A tipegők ugyanazokat a mintákat kapják meg, mint a lány- és fiúgyermek simek.

Felnőttnél idősebb simek fürdőruhái

A női simek nyolc fürdőruha felsőt és három alsót, míg a férfi simek egy-egy új felsőt és alsót kapnak.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments