Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Új arcszőrzet, receptek és Caliente háztartás (2023. május 16.)

A május 16-ai napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

a nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Caliente háztartás átalakítása

Az új és továbbfejlesztett Caliente háztartás mostantól elérhető minden új játékindításnál.

Új arcszőrzet

Don Lothario átalakítása miatt egy új bajusz-szakáll került be a Sim szerkesztőbe.

Új receptek

A legújabb SDX új recepteket tartalmaz, amelyeket a simjeid elkészíthetnek. Finom maceszgombóc leves (Matzo Ball Soup) és barhesz (Challah) vár az egész családra.

Maceszgombóc leves

A maceszgombóc leves nem csak a peszáchi ünnepségek egyik alapanyaga; ez az étel, amit a bubbe vagy a zayde is készíthet neked gyógyírként, amikor egy kicsit rosszul érzed magad.

A maceszgombóc leves receptje a kelet-európai askenázi zsidó konyhában gyökerezik, és egyfajta csirkeleves, amelyhez maceszlisztből és tojásból készült nagy gombócokat adnak; a levesben úgynevezett schmaltz (csirkezsír) van. A macesz önmagában egy lapos kenyér, amelyet peszachkor szolgálnak fel, amikor a zsidók az egyiptomi rabszolgaságból való szabadulásuk emlékére az ünnep idejére tartózkodnak a kovászos kenyér fogyasztásától.

A történelmi szempontból a maceszgolyókat valójában knoedel (vagy knaidel vagy kneidel… a pontos írásmód változik) helyett macesznak hívták. Most olyan levest fogyaszthatsz, amely a léleknek és a szellemnek éppúgy tápláló, mint a testnek.

Barhesz

A barhesz egy olyan kalácsfajta, amelyet gyakran sütnek zsidó ünnepekre, például sábátkor. A barheszt általában parave módon készítik, azaz nem kombinálják a tejtermékeket a tojással. A kalácsot fonják, és Rós ha-sána napján gyakran kerek “turbán” formában mutatják be. Sábátkor két kalács barheszt egy kendővel borítanak be, amely lehet bonyolultan hímzett vagy díszített, és a kalács felszeletelése és elfogyasztása előtt Kiddush áldást mondanak.

Az alkalomtól függően a barheszt sóval vagy mézzel megszórva tálalják, és egyes kultúrákban mazsolát, datolyát vagy más hozzávalókat is adhatnak hozzá. Akárhogy is szeleteljük, ez a gazdag és tojásos kalács finomság, amely segít egyesíteni az embereket a világ minden táján.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.

Feliratkozás
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments