Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Március végi szállítmány (2022. március 24.)

A tegnapi napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Új tetoválások

A Sims csapat együttműködött a való élet tetoválóművészeivel, hogy új tetoválásokat hozzanak a játékba.

Új frizura

Egy új göndör frizurát kaptunk női és férfi simek számára egyaránt.

Duragok és főkötők tipegőknek és gyerekeknek

A gyerekek mostantól viselhetnek duragokat és főkötőket is, amelyeket egy egyedi tartalom készítő, ComplexSims készített.

Köntös frissítések

A ComplexSims új férfi és női köntösök már a gyerekek számára is elérhetők! A felnőtt simek számára készülteket is frissítették a megfelelő férfi és női címkékkel, így a köntösök ismét megfelelően jelennek meg a CAS-ben.

Új forgatókönyv

Új, korlátozott idejű forgatókönyv érkezett a Sims 4-hez, amely inspiráló nevet kapott. 31 napon belül játszható, mielőtt eltávolításra kerül a forgatókönyv. A meglévő mentésben is indítható a forgatókönyv.

Inspiráló mentor (Inspirational Mentor)

Emelj fel valakit, hogy elérd a csúcsot! Törd meg az előítéleteket, és adj erőt a következő generációnak.

Ez sim csak a tanulásra és a tudásának megosztására koncentrál, és az a célja, hogy segítsen másoknak fejlődni. A simek mentorálhatnak a következőkben: programozás, rakétatudomány, komédia, írás, festés, horgászás, kézügyesség, logika, zongora, hegedű, gitár, fitnesz, robotika, fabrikálás és kötés.

A mentoráláshoz érd el a 10-es szintjét a mentorálható jártasságok egyikének, és használd a “Mentor” interakciót egy másik simre kattintva, miközben ők gyakorolják az adott jártasságot. A jártasságkönyv írásához érd el az 5. szintet egy jártasságban, és használd a számítógépet az “Írjon jártasságkönyvet” (Write Skill Book) az “Írás” (Write) interakcióban.

Követelmények:

  • Legalább 1 fiatal felnőtt vagy annál idősebb sim
  • Legalább 1 női tinédzser

Lehetséges kimenetel:

  • A sim maximális szinten teljesít egy jártasságot, 5 alkalommal mentorál egy tinédzsert, jóban van a tanítványával, és ír egy jártasságkönyvet

Új brazil művészeti alkotás

A The Imagined Landscape egy új műalkotás, amelyet a brazil Lano művészeti csapat készített. A dekorációk között megtalálható 275 simoleonért.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.