Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Kulturális öltözékek és új forgatókönyv (2021. január 10.)

A mai napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Kulturális öltözékek

Új CAS tartalmak várnak rád a Sims Delivery Expressen keresztül. Az alábbi képen láthatók az új kulturális ruhák és frizurák a férfiak és nők egyaránt számára.

Új év, új lendület forgatókönyv

A Sims csapat ismét egy vadonatúj forgatókönyvvel bővítette a Sims 4-et a legújabb Sims Delivery Express csomaggal. Korlátozott ideig elérhető a New Year New Hustle (Új év, új lendület) című forgatókönyv, és már tegnaptól játszható PC-n, Macen és konzolokon egyaránt. Ez a forgatókönyv magyar idő szerint február 2. 19 óráig tart.

A forgatókönyv némileg hasonló a korábbiakhoz, itt a simed karrier szintjének és jártasságának növelésén van hangsúly.

Soha nem késő új lendületet venni. Miután új helyre költözött, és újévi fogadalmat tett, hogy a piacképes jártasságok fejlesztésére összpontosít majd, a simed vajon képes lesz ezt a lendületet megtartani, és továbbra is nagy változásokat eszközölni egy virágzóbb jövő érdekében?

Szükségünk lesz hozzá egy fiatal felnőtt vagy idős simre. Feladatok: Legyen 25.000 simoleonod, és érd el egy jártasság 5. szintjét! Érd el egy karrier 3. szintjét!

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.