Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Két új forgatókönyv (2022. február 22.)

A mai napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Két új forgatókönyv

A legújabb szállítmányon keresztül két új forgatókönyv jelent meg, amelyek végig maradnak a játékban. Ezek tökéletes kiindulópontot jelentenek neked, ha a My Wedding Stories játékcsomag megjelenésére vársz.

Mézeshetek / Honeymooners

Két sim szabadúszó művész, akik nemrég jegyezték el egymást, és új otthonukba költöztek távol a családtól és a barátoktól. Így hát magukra maradtak egy kis esküvő megtervezésével, ráadásul azt is ki kell találniuk, hogy hová menjenek. Vajon szereznek néhány új barátot, akiket meghívhatnak az esküvőre, vagy csak egymásra koncentrálnak? És hová fognak menni, hogy megünnepeljék az új közös életük kezdetét, csak ők ketten?

Követelmények

  • A simek nem lehetnek rokonok egymással
  • 2 sim, akik fiatal felnőttek vagy annál idősebbek

Lehetséges kimenetelek

  • Házas simek etyepetyeznek a nyaraláson

Konfliktusba keveredve / Enganed in Conflict

Egy jegyespár újragondolja a kapcsolatát, miután veszekedésbe keveredtek a grillezett sajt elkészítésének módjáról. A teljes összeomlás egy ilyen egyszerű dolog miatt mélyebb problémákra utalhat. Vajon az esetlen romantikus gesztusok és a szívből jövő beszélgetések feloldják a feszültséget az esküvőjük napja előtt? A simek eljegyzettként kezdik a játékot, de nemrég volt egy vitájuk, így magas romantikával, de nem túl nagy barátsággal indítanak.

Követelmények

  • A simek nem lehetnek rokonok egymással
  • 2 sim, akik fiatal felnőttek vagy annál idősebbek

Lehetséges kimenetelek

  • A simek összeházasodnak, és nincsenek negatív érzelmek közöttük
  • A simek összeházasodnak, de vannak megoldatlan negatív érzelmek közöttük
  • A simek szakítanak az esküvő előtt
  • A simek szakítanak az esküvő alatt
Kérj értesítést arról, ami fontos!
Nem szeretnél lemaradni a téged érdeklő tartalmakról? Iratkozz fel listánkra, és válaszd ki, miről küldjünk értesítést!

Szívesen részt vennél új kiegészítők, modok, kihívások vagy történetek véleményezésében? Válaszd ki a számodra érdekes témákat, és e-mailben értesítünk, amikor segítséget keresünk a munkánkhoz!

A feliratkozással elfogadod adatvédelmi tájékozatónkat.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.