Simpercek

Sims 4 Sims Delivery Express – Karácsonyi cuccok (2021. december 15.)

A mai napon egy új szállítmány érkezett a Sims 4 alapjátékba. A Sims Delivery Express segítségével új CAS, Építés mód tartalmakat, kisebb hibajavításokat és különböző fejlesztéseket tölthetsz le a játékodba a Sims 4-en keresztül. Egyszerűen nyisd meg a Sims 4-et, és a játékod automatikusan ellenőrzi az új tartalmakat, ha úgy van beállítva a beállításokban.

Ha nem jelzett semmilyen értesítést a csomagról, menj a Game Options (Játékbeállítások) > Sims Delivery (Sims szállítmány) menüpontba, majd azon belül kattints a Check for New Content (Új tartalom ellenőrzése) gombra. Az új tartalom beszerzéséhez újra kell indítanod a játékot, a Yes, Restart Now (Igen, indítsd újra) opciót választva.

Sims Delivery Express – 2021. december 15-i tartalom

A legújabb szállítmány a karácsonyi szezon köré épített új építési tárgyakkal jelentkezik. A szett egy új receptet, egy italt és különböző dísztárgyakat tartalmaz, amelyekkel feldíszítheted otthonodat.

Tárgyak

Az alábbi képeken betekintést nyerhetünk az összes új dekorációs tárgy leírásába. Ezek a fali- (Wall decorations), egyéb (Misc) dekorációk és mütyörök (Clutter) között megtalálhatók.

Recept és ital

Egy új főzős receptet adtak hozzá a játékhoz: a Hallacas elkészítéséhez 3. szintű főzés jártasság szükséges, és egy új ital került a bárba: a Coquitos kókuszitalt 2. szintű mixer jártassággal készítheted el.

Ügyeletes technikai zseni, bugszakértő, kötélidegzetű hibaelhárító. Minden problémára akad – általában helyes – megoldása. Tehetséges illusztrátor, hírvadász, Sims 2, Sims 3, Sims 4 és Sims Mobile játékos. Az oldal biztonsági rendszerének őrizője, lelkiismeretes backstage admin.